Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

City Cafe

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
    Na gi žioplys aš
    http://www.makalius.lt/2010/08/jeigu...ro-uoste-metu/

5as komentaras Audriaus vardu Ačiū
    /\ O Tamstos komentarui ten išties neblogai (iš dalies ir mano dėka) sekasi
    I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
    Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Užlaikinau. Negaila gi

Comment

Didelis ačiū visiems palike'inusiems

O čia vakarykštis reportažas. Gyvai vaizdas buvo tiesiog nepakartojamas...
        Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
        Retromobile 2007
        "Kova 1". Driftingo čempionatas
        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
        Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Virš savo namų kažkada apie 20 mačiau. Pagalvojau, kad nso

Comment

Vakarykščiai Barščio fejerverkai

Retromobile 2007

Comment

Jei ne lietus, tai koncas visai nieko. Ypač kai prie scenos stovėjau. Gaila fejerverkų nesulaukiau, o buvo tikrai geri.

Comment

Aš nesvarsčiau eiti į koncertą ir kaip vėliau paaiškėjo visa laimė Su kuo šiandien buvusiu šnekėjau tai sakė pliurza nebloga buvo Tik SEL'o pasirodymo labai gaila buvo

Retromobile 2007

Comment

Aha, organizatoriams labai nepasiseke su oru

Comment

prekybininkai visai isnaglejo, siandien rimi "akcija" - coca cola, nubraukta 2.32 kaina, uzdeta "akcijine" 2.29...

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                      prekybininkai visai isnaglejo, siandien rimi "akcija" - coca cola, nubraukta 2.32 kaina, uzdeta "akcijine" 2.29...
                      Eina n... sau Jau lekiu į Rimi, nusipirksiu tos Coca-Colos visą pakuotę. Bet pala pala, o akcijinė kaina taikoma tik Rimi kortelės turėtojams?
                      I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                      Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Zinot tas tele2 verslo reklamas, kur imoniu vadovai teigiamai atsiliepia apie tele2. Kas ten kam sumoka - tele2 jiems, ar jiems uztenka tik reklamos, uz kuria sumoka tele2, ar dar koks kitas variantas?

Comment

geriau pasakykit, kas yra tų tele2 turčių šeimos nariai? kas per aktoriai/žmonės? iš kur jie? nes jų tie filmukai tai yra superiniai, dzin man, ką ten reklamuoja, bet tų filmukų tai vis laukiu ir laukiu

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                            geriau pasakykit, kas yra tų tele2 turčių šeimos nariai? kas per aktoriai/žmonės? iš kur jie? nes jų tie filmukai tai yra superiniai, dzin man, ką ten reklamuoja, bet tų filmukų tai vis laukiu ir laukiu
                            Man atvirkščiai. Didesnės nesąmonės neesu matęs iškart kanalas perjungiamas tik prasidėjus tai reklamai

Comment

nieko tu nesupranti, tai jau per moteriškų įklotų reklamas ar vanish moteras neperjungi? veidmainis

Comment

Man rodos jie Svedijoj ar panasiai filmuojami, neseniai skaiciau straipsni, kad lietuvos reklamos agenturu kokybe nusivyle ar kazkas tokio, o gal tiesiog pigiau - Svedijoj nufilmuoji ir visur paleidi. Tiesa pildyk serialas Lietuvoje filmuojamas lyg

Comment

Šian per rytinę laidą rodė, kad degalus viena degalinė pardavinėjo 30 ct. pigiau. Gal kas turi daugiau info, nes aš nesužinojau kurioj degalinėje ir kuriame mieste, tai buvo?
                                  You've got one life! Live it!

Comment

http://pilietis.delfi.lt/news/kainu.d?id=37020659 prasom fredi

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                                      Zinot tas tele2 verslo reklamas, kur imoniu vadovai teigiamai atsiliepia apie tele2. Kas ten kam sumoka - tele2 jiems, ar jiems uztenka tik reklamos, uz kuria sumoka tele2, ar dar koks kitas variantas?
                                      Sumoka tele2 ir smarkiai. Tik ne tiesiogiai. Tu imoniu, kuriu vadovai suvaidina reklamose, abonementai nemoka uz mobilaus rysio paslaugas ne vienus metus.

Comment

aš dar nuolaidų kortelę turiu. Įdomių dar nuolaida padaro? išvis nebloga kaina išeitų

Comment

Anksciau buvo tas pats ir Utenoj, bet zurnaliugos matyt tik sostine tesiekia

Comment

Working...
                                          X