Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

City Cafe

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Naktį stichija PASIAUTĖ . Nuo trijų iki penkių nakties nemiegojau, stebėjau. Pas mus išlaužyti keli medžiai, šakos. Vydūno alėjoje kas 20 metrų nuvirtęs medis - skersai, nuo šaligatvio iki šaligatvio. Žaliakalnis ir Centras - kaip po karo. Via Baltikoje pušys ne išrautos, o tikrąja to žodžio prasme - išsuktos.

Va, še tau, stichija eilinį kartą įrodė, koks menkas padaras yra žmogus.

Comment

Tai tranzuok. Aš irgi turėjau minčių nuo saulės slėptis šiaurėje, bet kažkaip išgyvenau

Comment

Dabar nelabai aktualu, nes lyja beveik kiekvieną dieną.
        Vėl pradėjo lyti ir griaudi perkūnija. Nemėgstu žaibų.

Comment

Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
          Dabar nelabai aktualu, nes lyja beveik kiekvieną dieną.
          Vėl pradėjo lyti ir griaudi perkūnija. Nemėgstu žaibų.
          Karšta - niekur neišeisi. Lyja ir žaibuoja - niekur neišeisi. Užknisa .
          Lijo lijo ir neblogai taip, bet lig ir nustojo

Comment

Gal kas pasakys kam rašyt laišką Kaune, dėl gatvės apšvietimo? Nes maniškėj po audros tamsu kaip šikn... o vagys pradėjo suktis pro mašinas, ir šiaip pavojinga vaikščiot.

Comment

Man idomu jie nespeja viso atnaujint ar tiesiog nezino? Vakar vaziavau pavyzdziui tokia gatve kaip Ateities pl. ir taipogi tamsu visiskai. Manau tikrai nepastebeta neturejo likt tokia gatve, tad darau isvada, kad jie tvarko viska ir dar nespejo kai kuriu gatviu sutvarkyt

Comment

Gal ir nespėja, bet primint nepakenks, žinant kaip mūsų nerangūs komunalininkai,valdininkai ir t.t. dirba.

Comment

As irgi viena kvailoka klausima tureciau, nezinau kur kitur rasyt, va reikes skrist atgal i Airija pirmadieni, tai toks reikaliukas: ar niekas nezino kiek bloku cigareciu vienam zmogui galima i Airija is Lietuvos legaliai veztis?

Comment

Parašė Raptor Rodyti pranešimą
                    As irgi viena kvailoka klausima tureciau, nezinau kur kitur rasyt, va reikes skrist atgal i Airija pirmadieni, tai toks reikaliukas: ar niekas nezino kiek bloku cigareciu vienam zmogui galima i Airija is Lietuvos legaliai veztis?
                    Aš TIK manau, kad ne tuo adresu klausi. Klausimas ne kiek Lietuva leidžia išvežti, o kiek Airija leidžia įsivežti. Kitas klausimas, kiek rimtai oro uosto muitinė tai tikrina. Prieš 3 metus grįžtant iš Ispanijos mus draugai perspėjo, kad leidžiava vežtis tik iki 1,5l vyno. Taigi aš ir vežiausi tik 2 butelius po 0,75l, o kolega surizikavo ir vežėsi 3 tokios pačios talpos butelius vyno. Abu neužkliuvome
                    Beje, tokios talpos butelių neleidžia pasiimti kaip rankinį bagažą, juos laikėme lagaminuose.
                    Šiaip į Tamstos klausimą neatsakiau
                    I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                    Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Na tamsu vis dar po šiai dienai beveik visam Kaune... Vakare kur važiuoju ten tamsu
                      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                      Retromobile 2007
                      "Kova 1". Driftingo čempionatas
                      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė Raptor Rodyti pranešimą
                        Čia priklauso ar tikrina. Kiek prisimenu tai du blokus tikrai gali vežtis (tiek ir aš pati vešiuosi ). O mama keturis vežėsi ir neužkliuvo

Comment

o tai gerai, nes jau esu du blokus kaip tik nusipirkes, galvojau gali but per daug, dar atims ar pan. dekui

Comment

Draugas keturis blokus pravežė, po visą lagaminą pakelius praskirstęs

O aš turiu bėda, gal kas patars: žodžiu pasigavau kažkį žiauriai užknisantį reklamerį į savo kompą, kuris primigtinai siūlo antivirus programkę, mokėt ir pan. Bet žiauriaisiai, kad ši virusinė reklamčikinė š........ neleidžia man anei, utorrent pasileist, anei regleaner, o geriauisiai anei taskmsgr.exe nes jis atseit yra trojanas Kaip greitai išmesti šį gaiii..... Tokio įkyraus dar nesutikau

Dar dbr NOD trial naujausią versiją persisiunčiau... tai ta grybiška programkė, neleidžia praėti instaliacijos, nes atseit trojanas
                            Paskutinis taisė fredis; 2010.08.16, 17:57.
                            You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                              O aš turiu bėda, gal kas patars: žodžiu pasigavau kažkį žiauriai užknisantį reklamerį į savo kompą, kuris primigtinai siūlo antivirus programkę, mokėt ir pan. Bet žiauriaisiai, kad ši virusinė reklamčikinė š........ neleidžia man anei, utorrent pasileist, anei regleaner, o geriauisiai anei taskmsgr.exe nes jis atseit yra trojanas Kaip greitai išmesti šį gaiii..... Tokio įkyraus dar nesutikau

Dar dbr NOD trial naujausią versiją persisiunčiau... tai ta grybiška programkė, neleidžia praėti instaliacijos, nes atseit trojanas
                              Pabandyk isjungti automatini programu paleidima tokiu budu:

http://cert.litnet.lt/dokumentai/msautorun.html

ir pasitikrink koki "veislyna" turi turi pvz. su "HijackThis"

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą

Turejau panašų "gėrį" pasigavusi... Vis siūlė antivirus 2010 įsigyt. Iš pradžių šiaip įkyriai siūlė. Po kelių dienų nebeleido pasileisti interneto... Tai patys jau nebesusitvarkem... Vežiau kompą kompiuteristams... Radę buvom internete kaip rankiniu būdu ištrint tą bjaurastį, bet jis vis atsinaujindavo ir susiinstaliuodavo iš naujo....

Užjaučiu...
                                Linkėjimai,
                                Akvilė

Comment

Pabandyk pirma drweb cureit, nuo jo valymas prasideda.

Comment

Ištrink vindausus ir pereik prie linuksų – man tikrai padėjo. Siūlau Baltix .

Comment

Sveiki, paprašysiu mažos paslaugėlės Kas galite spustelkite žalią nykštuką po 5-uoju komentaru iki 24:00. Ačiū iš anksto

Retromobile 2007

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                                        Sveiki, paprašysiu mažos paslaugėlės Kas galite spustelkite žalią nykštuką po 5-uoju komentaru iki 24:00. Ačiū iš anksto
                                        linką įdėk prašytojau tu

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                          linką įdėk prašytojau tu
                                          Na gi žioplys aš
                                          http://www.makalius.lt/2010/08/jeigu...ro-uoste-metu/

5as komentaras Audriaus vardu Ačiū

Retromobile 2007

Comment

Working...
                                          X