Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

City Cafe

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

joo, Mjso vertas nuodėmės
    Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irma Rodyti pranešimą
      joo, Mjso vertas nuodėmės
      Nelysk

Comment

Parašė innuendo Rodyti pranešimą
        Nelysk
        Iki Vilniaus arčiau
        Miestai.net Fb

Comment

Klausimas nif tiemų.
          Kas yra nif tiemų?

Koks geriausias sporto klubas Klaipėdoje su baseinu?
          Kuo tas gerumas matuojamas? Vienam gerai aerobikos klubas, kitam kikbokso, trečiam biliardo... surašyk detalesnę specifikaciją. Plaukioti baseine -- tas pats, kas bėgioti troleibuse. Jei nori plaukioti -- eini į jūrą ar kitokį vandens kūną. Per šalta -- vadinasi, reikia plaukioti, o ne plūduriuoti.

Comment

Iki Vilniaus arčiau
            Jei reikės ir su švyturėliais atvažiuosiu
            Parašė r08n Rodyti pranešimą
            Kas yra nif tiemų?

Kuo tas gerumas matuojamas? Vienam gerai aerobikos klubas, kitam kikbokso, trečiam biliardo... surašyk detalesnę specifikaciją. Plaukioti baseine -- tas pats, kas bėgioti troleibuse. Jei nori plaukioti -- eini į jūrą ar kitokį vandens kūną. Per šalta -- vadinasi, reikia plaukioti, o ne plūduriuoti.
            Ko čia putojies, klausimo paklausiau. Man reikia treniruoklių salės, aerobikos nemėgstu, jei jau noriu strikinėt tai geriausiai šokti. Jūroje nėra visiškai saugu, ežerai man per toli, lieka baseinas. Kam čia burbuliuoti?
            Nif tiemų reiškia ne į temą.

Comment

Jei reikės ir su švyturėliais atvažiuosiu

Nuu neee, paskui bernus nelakstau...
              Miestai.net Fb

Comment

Nuu neee, paskui bernus nelakstau...
                Dabar jau nebelakstai . Va kai pirma sakiau nelyst, tai "Vilnius arčiau"

Comment

Ko čia putojies, klausimo paklausiau. Man reikia treniruoklių salės, aerobikos nemėgstu, jei jau noriu strikinėt tai geriausiai šokti. Jūroje nėra visiškai saugu, ežerai man per toli, lieka baseinas. Kam čia burbuliuoti?
                  Neputojuos, tik primenu, kad teisingai suformuluotas klausimas -- tai jau pusė atsakymo. Be to, norint užduoti teisingą klausimą, reikia žinoti teisingą atsakymą.
                  Dėl baseino, tai asmeninė patirtis. Plaukioti standartiniame sporto klubo varlinuke nelabai pavyksta dėl ten plūduriuojančių organizmų gausos, bet galima plūduriuoti kartu su jais.

Nif tiemų reiškia ne į temą.
                  Pardon, neįkirtau senosios serbų kalbos su keltišku akcentu...

Comment

Neputojuos, tik primenu, kad teisingai suformuluotas klausimas -- tai jau pusė atsakymo. Be to, norint užduoti teisingą klausimą, reikia žinoti teisingą atsakymą.
                    Dėl baseino, tai asmeninė patirtis. Plaukioti standartiniame sporto klubo varlinuke nelabai pavyksta dėl ten plūduriuojančių organizmų gausos, bet galima plūduriuoti kartu su jais.

Pardon, neįkirtau senosios serbų kalbos su keltišku akcentu...
                    Ai ai ai, mandrumas neišpasakytas. Į baseiną eisiu paprastom dienom, greičiausiai rytais, tai nemanau, kad ten žmonių labai daug bus. Ir čia ne atsakymo man reikėjo, o paprasčiausio patarimo. Gali jau nusiramint, eisiu į Klaipėda GYM, Amberton/Klaipėdos viešbutyje.

Nieko, kasdieną po naujieną . Nepatinka mano keltiškas akcentas, huh?

Comment

Į Melnragę ar Girulius niekada nevažiuoju, man Kuršių Nerija arčiau . O vaikinas ne mano stiliaus - tamsiaplaukis ir per daug raumeningas
                      Visad galvojau, kad melnrage tai kakur pacioje klaipedoje ar prie jos

Comment

Gal kas pirko biliets i Sel koncerta su labas papildymais?
                        Niekaip neissprendziu misles:
                        http://www.labas.lt/lt/linksmai/
                        Pirmoje dalyje raso, kad bilietas atsieis 20Lt, antroje dalyje, kad 10Lt ir, kad uz 20Lt gausi 2 bilietus

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                          Visad galvojau, kad melnrage tai kakur pacioje klaipedoje ar prie jos
                          Melnragė yra Klaipėdos šiaurėje. Man keltas 5 minutės kelio nuo namų . Tai aš geriau dar Smiltynėj pasivaikščiosiu iki jūros, nei su perpildytu autobusu į Melnragę važiuosiu.

Comment

Ai ai ai, mandrumas neišpasakytas.
                            Ne, tik gyvenimiška patirtis (ir profesinis įprotis šiek tiek). Ir dar šiek tiek pavydas: turint šalia jūrą vaikščioti vasarą į baseiną -- tai jau overkill.

Nepatinka mano keltiškas akcentas, huh?
                            Nežinau, neragavau...

Comment

Ne, tik gyvenimiška patirtis (ir profesinis įprotis šiek tiek). Ir dar šiek tiek pavydas: turint šalia jūrą vaikščioti vasarą į baseiną -- tai jau overkill.

Nežinau, neragavau...
                              Man jūra - turkštis, baseinas - sportuoti. Nueinu ir prie jūros, gali nesiparinti. O ir dažniausiai taip būna, kad patys klaipėdiečiai prie jūros nuvažiuoja rečiau nei gyvenantys kituose miestuose.

Nu ir nebeparagausi greičiausiai

Comment

Nežinau, neragavau...
                                Jei pasipliuškent, tai jūroj geriau, bet baseino su atviru vandens telkiniu, ypač kuris banguoja, lyginti net neverta, jei nori pasportuot.

Comment

Ne, tik gyvenimiška patirtis (ir profesinis įprotis šiek tiek). Ir dar šiek tiek pavydas: turint šalia jūrą vaikščioti vasarą į baseiną -- tai jau overkill. Nežinau, neragavau...
                                  Aš norėčiau pažiūrėti, kaip tu 13 laipsnių vandenyje sportuoji, be vandens kostiumo.

Beje kur tavo vyras Kirkas, Innuendo, kad nesirūpina tavimi ?

O jei būtau moteriškė, atsiduočiau Mjso nedraugavus
                                  You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                                    Aš norėčiau pažiūrėti, kaip tu 13 laipsnių vandenyje sportuoji, be vandens kostiumo.

Beje kur tavo vyras Kirkas, Innuendo, kad nesirūpina tavimi ?

O jei būtau moteriškė, atsiduočiau Mjso nedraugavus
                                    Vo, bent keletas užstojo . Visgi neteks Baltijos jūroje man sportuoti .

Tie vyrai ateina ir išeina

Žiūrėk, Mjso, tu ir vyrukams patinki

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                                      Gal kas pirko biliets i Sel koncerta su labas papildymais?
                                      Niekaip neissprendziu misles:
                                      http://www.labas.lt/lt/linksmai/
                                      Pirmoje dalyje raso, kad bilietas atsieis 20Lt, antroje dalyje, kad 10Lt ir, kad uz 20Lt gausi 2 bilietus
                                      10Lt bilietas
                                      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                      Retromobile 2007
                                      "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Nuo jaunų dienų traukia aukšti blondinai mėlynakiai . Į tokį gatvėje neatkreipčiau dėmesio o pavydės draugės ar ne man nesvarbu, svarbu kad aš būčiau laiminga
                                        Oho, kažkas mane apibūdino
                                        Paskutinis taisė Silber418; 2010.07.08, 20:32.

Comment

Kirko nėra ir prasideda paleistuvystės Fredis vienas draugas beliko

Comment

Working...
                                          X