joo, Mjso vertas nuodėmės
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąKlausimas nif tiemų.
Koks geriausias sporto klubas Klaipėdoje su baseinu?
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąIki Vilniaus arčiau
Parašė r08n Rodyti pranešimąKas yra nif tiemų?
Kuo tas gerumas matuojamas? Vienam gerai aerobikos klubas, kitam kikbokso, trečiam biliardo... surašyk detalesnę specifikaciją. Plaukioti baseine -- tas pats, kas bėgioti troleibuse. Jei nori plaukioti -- eini į jūrą ar kitokį vandens kūną. Per šalta -- vadinasi, reikia plaukioti, o ne plūduriuoti.
Nif tiemų reiškia ne į temą.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąJei reikės ir su švyturėliais atvažiuosiu
Nuu neee, paskui bernus nelakstau...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNuu neee, paskui bernus nelakstau...
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąKo čia putojies, klausimo paklausiau. Man reikia treniruoklių salės, aerobikos nemėgstu, jei jau noriu strikinėt tai geriausiai šokti. Jūroje nėra visiškai saugu, ežerai man per toli, lieka baseinas. Kam čia burbuliuoti?
Dėl baseino, tai asmeninė patirtis. Plaukioti standartiniame sporto klubo varlinuke nelabai pavyksta dėl ten plūduriuojančių organizmų gausos, bet galima plūduriuoti kartu su jais.
Nif tiemų reiškia ne į temą.
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąNeputojuos, tik primenu, kad teisingai suformuluotas klausimas -- tai jau pusė atsakymo. Be to, norint užduoti teisingą klausimą, reikia žinoti teisingą atsakymą.
Dėl baseino, tai asmeninė patirtis. Plaukioti standartiniame sporto klubo varlinuke nelabai pavyksta dėl ten plūduriuojančių organizmų gausos, bet galima plūduriuoti kartu su jais.
Pardon, neįkirtau senosios serbų kalbos su keltišku akcentu...
Nieko, kasdieną po naujieną . Nepatinka mano keltiškas akcentas, huh?
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąĮ Melnragę ar Girulius niekada nevažiuoju, man Kuršių Nerija arčiau . O vaikinas ne mano stiliaus - tamsiaplaukis ir per daug raumeningas
Comment
-
Gal kas pirko biliets i Sel koncerta su labas papildymais?
Niekaip neissprendziu misles:
http://www.labas.lt/lt/linksmai/
Pirmoje dalyje raso, kad bilietas atsieis 20Lt, antroje dalyje, kad 10Lt ir, kad uz 20Lt gausi 2 bilietus
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąVisad galvojau, kad melnrage tai kakur pacioje klaipedoje ar prie jos
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąAi ai ai, mandrumas neišpasakytas.
Nepatinka mano keltiškas akcentas, huh?
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąNe, tik gyvenimiška patirtis (ir profesinis įprotis šiek tiek). Ir dar šiek tiek pavydas: turint šalia jūrą vaikščioti vasarą į baseiną -- tai jau overkill.
Nežinau, neragavau...
Nu ir nebeparagausi greičiausiai
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąNe, tik gyvenimiška patirtis (ir profesinis įprotis šiek tiek). Ir dar šiek tiek pavydas: turint šalia jūrą vaikščioti vasarą į baseiną -- tai jau overkill.
Nežinau, neragavau...
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąNe, tik gyvenimiška patirtis (ir profesinis įprotis šiek tiek). Ir dar šiek tiek pavydas: turint šalia jūrą vaikščioti vasarą į baseiną -- tai jau overkill. Nežinau, neragavau...
Beje kur tavo vyras Kirkas, Innuendo, kad nesirūpina tavimi ?
O jei būtau moteriškė, atsiduočiau Mjso nedraugavusYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąAš norėčiau pažiūrėti, kaip tu 13 laipsnių vandenyje sportuoji, be vandens kostiumo.
Beje kur tavo vyras Kirkas, Innuendo, kad nesirūpina tavimi ?
O jei būtau moteriškė, atsiduočiau Mjso nedraugavus
Tie vyrai ateina ir išeina
Žiūrėk, Mjso, tu ir vyrukams patinki
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąGal kas pirko biliets i Sel koncerta su labas papildymais?
Niekaip neissprendziu misles:
http://www.labas.lt/lt/linksmai/
Pirmoje dalyje raso, kad bilietas atsieis 20Lt, antroje dalyje, kad 10Lt ir, kad uz 20Lt gausi 2 bilietusMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąNuo jaunų dienų traukia aukšti blondinai mėlynakiai . Į tokį gatvėje neatkreipčiau dėmesio o pavydės draugės ar ne man nesvarbu, svarbu kad aš būčiau laimingaPaskutinis taisė Silber418; 2010.07.08, 20:32.
Comment
Comment