Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąO kuo užsiimi, jei ne paslaptis? Koks tavo išsilavinimas ir patirtis?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa kaip čia pasakius... Kiek kartų per pastarąjį mėnesį siunčiau visur CV tai pats nebesuskaičiuoju. Atsakymo ar kvietimo į pokalbį tai dar negavau nei vieno.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąDirbu viename greito maisto restorane aptarnaujančiu personalu jau 2 metus. Mano specialybė - informacijos vadybininkas
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąHmm O ką daro informacijos vadybininkas?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąČia dažniausias klausimas, kokį tik išgirstu pasakęs savo specialybę O po to visi pradeda galvot, kad tai labai susiję su informatika ir informacinėmis technologijomis Iš tikrųjų tai mažai susiję, na tik tuo kad reikia dirbti su visokiomis programomis, kaip Photoshop'u, Word'u, Excel'iu, ir kitomis MS Office programomis. Pati specialybė yra plati, t.y. nuo viešųjų ryšių iki dokumentų saugojimo. Plačiau viskas yra čia: http://www.aikos.smm.lt/svietimo_ir_...m&id=65303S164Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąGal kas bandėt užsiimti visokiais a la "lengvų pinigų" būdais kaip šitas? http://www.intoffers.com/members/paidto/home.php
Apsimoka tai daryti?
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąhm. PR? skelbimų pilna tik eik ir dirbk.
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąSekmes visiems. Uz valandos isvykstu is Lietuvos. Labai nenoriu to daryti, bet aplinkybes vercia Iki. Aciu visiems
Sėkmės ir tau. Lauksim sugrįžtant
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąIr as negalvojau. Deja....... Dar karta aciu jums. Ne visada musu nuomones sutapdavo, bet tai normalu aciu...iki... begu is namu...
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąWILD_WEST kaip kokioje senovėje Užsidėjo ryšulį ant pagalio ir patraukė laimės ieškoti, nežinodamas nei kur, nei ar kada nors sugrįš
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąKur jau trauksi? Į Europos pusę? Užsuk pas mane pakeliui, gal prisijungsiu
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNeseniai buvau vienoje nauojoje kavinėje Vilniuje. Tai padavėjai (jų 3 ar 4) buvo atrinkti iš maždaug 2000 norinčių
Čia aš noriu spirit'a paguosti
Comment
Comment