Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

City Cafe

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė spirit Rodyti pranešimą
    Na kaip čia pasakius... Kiek kartų per pastarąjį mėnesį siunčiau visur CV tai pats nebesuskaičiuoju. Atsakymo ar kvietimo į pokalbį tai dar negavau nei vieno.
    O kuo užsiimi, jei ne paslaptis? Koks tavo išsilavinimas ir patirtis?

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
      O kuo užsiimi, jei ne paslaptis? Koks tavo išsilavinimas ir patirtis?
      Dirbu viename greito maisto restorane aptarnaujančiu personalu jau 2 metus. Mano specialybė - informacijos vadybininkas
      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Na kaip čia pasakius... Kiek kartų per pastarąjį mėnesį siunčiau visur CV tai pats nebesuskaičiuoju. Atsakymo ar kvietimo į pokalbį tai dar negavau nei vieno.
        Nereikia tikėtis, kad taip viskas lengvai ir dar tokiu laikmečiu. Neužtenka CV nusiųsti internetu.
        Flickr

Comment

Dirbu viename greito maisto restorane aptarnaujančiu personalu jau 2 metus. Mano specialybė - informacijos vadybininkas
          Hmm O ką daro informacijos vadybininkas?

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
            Hmm O ką daro informacijos vadybininkas?
            Čia dažniausias klausimas, kokį tik išgirstu pasakęs savo specialybę O po to visi pradeda galvot, kad tai labai susiję su informatika ir informacinėmis technologijomis Iš tikrųjų tai mažai susiję, na tik tuo kad reikia dirbti su visokiomis programomis, kaip Photoshop'u, Word'u, Excel'iu, ir kitomis MS Office programomis. Pati specialybė yra plati, t.y. nuo viešųjų ryšių iki dokumentų saugojimo. Plačiau viskas yra čia: http://www.aikos.smm.lt/svietimo_ir_...m&id=65303S164

Miestai.net FB

Comment

Čia dažniausias klausimas, kokį tik išgirstu pasakęs savo specialybę O po to visi pradeda galvot, kad tai labai susiję su informatika ir informacinėmis technologijomis Iš tikrųjų tai mažai susiję, na tik tuo kad reikia dirbti su visokiomis programomis, kaip Photoshop'u, Word'u, Excel'iu, ir kitomis MS Office programomis. Pati specialybė yra plati, t.y. nuo viešųjų ryšių iki dokumentų saugojimo. Plačiau viskas yra čia: http://www.aikos.smm.lt/svietimo_ir_...m&id=65303S164
              hm. PR? skelbimų pilna tik eik ir dirbk.
              Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Gal kas bandėt užsiimti visokiais a la "lengvų pinigų" būdais kaip šitas? http://www.intoffers.com/members/paidto/home.php

Apsimoka tai daryti?
                LOL, cia vaikams pazaisti spiginant akis i monitoriu uz keliasdesimt baksu per menesi. Jau pries desimt metu vaikai sitais uzsiiminedavo

Comment

Parašė aesde Rodyti pranešimą
                  hm. PR? skelbimų pilna tik eik ir dirbk.
                  Kad skelbimų pilna, tai taip. Bet kad ir be manęs į tas vietas kandidatuoja devynios galybės žmonių, tai irgi taip Konkurencija, taip sakant

Miestai.net FB

Comment

Sekmes visiems. Uz valandos isvykstu is Lietuvos. Labai nenoriu to daryti, bet aplinkybes vercia Iki. Aciu visiems

Comment

Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimą
                      Sekmes visiems. Uz valandos isvykstu is Lietuvos. Labai nenoriu to daryti, bet aplinkybes vercia Iki. Aciu visiems
                      Kalbi taip, tarsi ketintum žudytis.

Sėkmės ir tau. Lauksim sugrįžtant
                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Ne tu vienas. Pastaruoju metu iš mano aplinkos nemažai žmonių išvažiavo. Net tokių, kurie apie jokias emigracijas niekada net nemąstė. Sėkmės
                        N N N

Comment

Ir as negalvojau. Deja....... Dar karta aciu jums. Ne visada musu nuomones sutapdavo, bet tai normalu aciu...iki... begu is namu...

Comment

Pagal avatara tai atrodo, kad zmogus isvyksta i negyvenama sala kur nera interneto nu betkokiu atveju sekmes

Comment

Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimą
                              Ir as negalvojau. Deja....... Dar karta aciu jums. Ne visada musu nuomones sutapdavo, bet tai normalu aciu...iki... begu is namu...
                              A kur išvažiuoji tai taip ir nepasakei

Comment

WILD_WEST kaip kokioje senovėje Užsidėjo ryšulį ant pagalio ir patraukė laimės ieškoti, nežinodamas nei kur, nei ar kada nors sugrįš
                                You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
                                  WILD_WEST kaip kokioje senovėje Užsidėjo ryšulį ant pagalio ir patraukė laimės ieškoti, nežinodamas nei kur, nei ar kada nors sugrįš
                                  Būtent taip ir reikia daryti. Aš va šeštadienį susikraunu savo nedidelį turtą ir išeinu...

Comment

Kur jau trauksi? Į Europos pusę? Užsuk pas mane pakeliui, gal prisijungsiu
                                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
                                      Kur jau trauksi? Į Europos pusę? Užsuk pas mane pakeliui, gal prisijungsiu
                                      Berlyną . Nemanau, kad norėtum, kad užsukčiau, mūsų bus apie 80

Comment

Neseniai buvau vienoje nauojoje kavinėje Vilniuje. Tai padavėjai (jų 3 ar 4) buvo atrinkti iš maždaug 2000 norinčių

Čia aš noriu spirit'a paguosti

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                          Neseniai buvau vienoje nauojoje kavinėje Vilniuje. Tai padavėjai (jų 3 ar 4) buvo atrinkti iš maždaug 2000 norinčių

Čia aš noriu spirit'a paguosti
                                          Vat dėl ko ir sakau kad dabar beveik neįmanoma susirast darbo

Miestai.net FB

Comment

Working...
                                          X