Šeimynėle, savo santykius aiškinkites ne čia, o gyvai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąŠeimynėle, savo santykius aiškinkites ne čia, o gyvai
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKas čia šeimynėlė? Visi trys, ar daugiau?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąGal nelaidokit mano klausimo savo privaciais pasnekesiais
Comment
-
Neterškit, o tai piktas šeimininkas per duris išspirs tuojMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNeterškit, o tai piktas šeimininkas per duris išspirs tuoj
Comment
-
Ech gera nuotaika šiąnakt Sėkmingas sugrįžimas į orientacinių olimpą Užimta garbinga 2 vieta, šįkart startavo 23 ekipažai Namus jau puošia trofėjai - išsiilgęs buvau Žinoma gaila, kad ne pirma vieta, bet per didelė klaida atliekant vieną užduotį buvo padaryta... Kaip ir paskutinėse lenktynėse... Kai itin smulki klaidelė atėmė pirmą vietą ir teko tenkintis 6ąją... O jei ne ta klaidelė - artimiausi persekiotojai būtų likę gan stipriai už nugarosMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąGal nelaidokit mano klausimo savo privaciais pasnekesiais
Kadangi klausimas neatsakytas tai kitas - gal kas rekomenduotumet kroviniu pervezimo imonele kokia Londonas - Kaunas, girdejau ten kilogramais kazkaip buna, kad ivertina, kilogramas - svaras ar pan Reiks koki tasioka smutkiu parsiustvisur grazu, bet vis skirtingu kampu :)
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąEch gera nuotaika šiąnakt Sėkmingas sugrįžimas į orientacinių olimpą Užimta garbinga 2 vieta, šįkart startavo 23 ekipažai Namus jau puošia trofėjai - išsiilgęs buvau Žinoma gaila, kad ne pirma vieta, bet per didelė klaida atliekant vieną užduotį buvo padaryta... Kaip ir paskutinėse lenktynėse... Kai itin smulki klaidelė atėmė pirmą vietą ir teko tenkintis 6ąją... O jei ne ta klaidelė - artimiausi persekiotojai būtų likę gan stipriai už nugaros
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąSveikinimai! Orientacinis geras dalykas yraMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąDėkui Bet čia auto-orientacinės/streetrace jei kartais buvau neteisingai suprastas
Gimines orientaciniu sportu uzsiema, dede treneris
Sveikinimai*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąDėkui Bet čia auto-orientacinės/streetrace jei kartais buvau neteisingai suprastas
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąŽinau, aš tai į paprastas orientacines kartais nueinuMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment