Buvau apsistojęs šalia Amsterdamo, nes buvau su mašina, todėl, deja, negaliu nieko parekomenduoti. Pats miestas - nuostabus, nors raudonųjų žibintų kvartalo nerekomenduočiau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąŪūūū, tai neįdomu, vyram vieta Amsterdame Ūūūūū, tai nuoširdžiausi sveikinimai
Amsterdamą reiks pasiekti, jeigu tokio statuso kaip daktaras neįgysiuYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąPrisidedu prie sveikinimų
Amsterdamą reiks pasiekti, jeigu tokio statuso kaip daktaras neįgysiuMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Galite padaryti man vieną paslaugą? Esmė yra tame, kad vienas mano pusbrolis iš rusijos viename socialiniame puslapyje nori laimėti tokį nepigų prizą ir jam reikia pagalbos. Tam kad jis jį laimėtų, jam reikia surinkti kuo daugiau email'o adresų kad juos pakviestų užsiregistruoti ten. Nieko blogo tikrai nebus
Comment
-
-
Gal reikia nuodų nuo tarakonų, vabzdžių ir kitų kenkėjų? Gal reikia kojinių pigiai, pigiai? Ir aišku gal reikia knygų enciklopedijų?
Jeigu kam reikia rašykit, parūpinsiu, nes į savaitę bent vienas iš trijų "pardavimų vadybininkų" pas mane užeina, nors ir aš nieko neperku O aš galvojau, kad šis pardavimo būdas jau išnykęs... O vieno tai specifinio sulaukiau. Oro valymo filtrus pardavinėjančio. Visai įdomu, davė porai dienų pasibandyti, bet kažkaip nepatikliai aš į tuos aparatus žiūriu...You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąGal kas žino, ar yra apskritai ir kokiose parduotuvėse pirkti lietuviško raidyno lipdukus ant klaviatūros? Nusipirkau naują nešiojamą kompiuterį, tai sunkoka rašyti lietuviškai ir spėlioti visas nestandartines lietuviškas raides Elektromarkt'e tokio daikto kaip ir nemačiau...
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąGal kas žino, ar yra apskritai ir kokiose parduotuvėse pirkti lietuviško raidyno lipdukus ant klaviatūros? Nusipirkau naują nešiojamą kompiuterį, tai sunkoka rašyti lietuviškai ir spėlioti visas nestandartines lietuviškas raides Elektromarkt'e tokio daikto kaip ir nemačiau...
Comment
-
Parašė wrm Rodyti pranešimąAr tik ne Baituke ar kaip jis ten prieš Takiąją Nerį teko pirkt. Bet čia pora metelių atgal. Jei nebankrutavęs pabandyk
Parašė innuendo Rodyti pranešimąGrįžtant prie pigių hostelių/hotel'ių. Gal kas žino pigių hostelių Briusely bei Liuksemburge?
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąGrįžtant prie pigių hostelių/hotel'ių. Gal kas žino pigių hostelių Briusely bei Liuksemburge?
Comment
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąNesupratau?! Slapciau biski rasyk,kad nematyciau
Comment
-
Comment
Comment