O ar aš gerai šian nugirdau, kad Tom Flagman buvo nominuotas PowerHitRadio apdovanojimams?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Mhm
Parašė fredis Rodyti pranešimąO ar aš gerai šian nugirdau, kad Tom Flagman buvo nominuotas PowerHitRadio apdovanojimams?
Comment
-
Kiaulių gripo (a la kiaulių, a la gripo) žemėlapis
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...,25.488281&z=5
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąDainu svente is Kauno "taupant lesas" perkelta rytu Lietuvos link
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąDainu svente is Kauno "taupant lesas" perkelta rytu Lietuvos link
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąO ko tikėjais? Šiaip visur taupomos lėšos... Na gaila, kad Kaune nevyks, bet yra kaip yra...Na nebent sugėtum surasti papildomus 2.5mln lt...
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąman idomu kokiu budu ta svente Kaune kainuotu papildomai 2.5Mln brangiau
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKas siandien Kaune vyksta, prie pilies ir aplinkinese gatvese auto kol radau kur ikist, zmoniu pilna, bet nesimato kas vyksta
Comment
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNer teisybes... 4 sudege, o vairuotojas, kuris jau buvo 26 kartus baustas uz keliu eismo taisykliu pazeidimus, liko gyvas...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąBet taip ir nesupratau kur rašė apie girtumą - girtumas nepasitvirtino kai buvo tėvo mašiną "pavogęs" ar šįsyk? Na bet kokiu atveju, jei ir nebuvo girtas tai dėl greičio nėr pasiteisinimų.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąO tai kodėl niekas negesino? Ką mašinose gesintuvų neturi?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment