Parašė LBP
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKeista, kad dar vasara nepradeda reklamuoti kaledu...
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąIšties, visą tą "Kalėdų karštinę" sulaiko vienas labai paprastas dalykas - lapkričio pradžioje esančios vėlinės. Jei nebūtų šios "šventės", Kalėdos Akropolyje prasidėtų turbūt iškart po "mokyklinės mugės", rugsėjo vidury
Comment
-
Šiaip tai galima pastebėti, kad buitinės technikos, drabužių ir avalynės parduotuvėse tai Kalėdos jau pusę metų tęsiasi.. vasaros išpardavimas niekaip nesibaigia, beliks tik snaigių pridėt vitrinose, kad išpardavimas virstų į kalėdinės tematikos.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąSu pidisoku kišenėje? Aš į parduotuves neinu, nebent žinau ką reikia nusipirkt. Pas mane jau radarai įgudę, vienoje pardafkėje nepraleidžiu daugiau nei 10 minučių. Ir šiaip, kol kas neturiu tiek pinigų, kad dažnai galėčiau sau leisti išlaidauti, žinant mano pomėgį žinomiems brand'ams .xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąOho geras, reiktu pasimokyti ir man parduotuvėje prabūti ~15 minučių O jei aš jau užeinu, tai, visiems baigias nervai, kol išeinu
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąOho geras, reiktu pasimokyti ir man parduotuvėje prabūti ~15 minučių O jei aš jau užeinu, tai, visiems baigias nervai, kol išeinu
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąToks jausmas, kad tu tuo didžiuojiesi.
Comment
-
Nekenčiu apsipirkinėt. Su moterimis iš viso išdurnėt galima. Galėtų, tai gyventų parduotuvėse. Būna kartais padaryt tenka išimtį ir atsijungt Mano apsipirkinėjimas vyksta taip - įbėgi į parduotuvę (jau iš anksto žinai ko reikia) ir pagal susiplanuotą trumpiausią maršrutą prabėgdamas susimeti viską į krepšelį, belieka sprintas prie kasų
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąTaigi tai taip miargaitiška. Tampytis po parduotuves dvi valandas ir galiausiai nenusipirkti nieko. Labai intelektualus laiko praleidimas.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNekenčiu apsipirkinėt. Su moterimis iš viso išdurnėt galima. Galėtų, tai gyventų parduotuvėse. Būna kartais padaryt tenka išimtį ir atsijungt Mano apsipirkinėjimas vyksta taip - įbėgi į parduotuvę (jau iš anksto žinai ko reikia) ir pagal susiplanuotą trumpiausią maršrutą prabėgdamas susimeti viską į krepšelį, belieka sprintas prie kasų
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNekenčiu apsipirkinėt. Su moterimis iš viso išdurnėt galima. Galėtų, tai gyventų parduotuvėse. Būna kartais padaryt tenka išimtį ir atsijungt Mano apsipirkinėjimas vyksta taip - įbėgi į parduotuvę (jau iš anksto žinai ko reikia) ir pagal susiplanuotą trumpiausią maršrutą prabėgdamas susimeti viską į krepšelį, belieka sprintas prie kasųYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Man net skaitymas apie tokius dalykus jau kaip reikalas erzina. Maistą perku vienoje vienintelėje parduotuvėj, todėl, kad žinau kur ten viskas sudėta ir greit galiu prabėgdamas susirinkti ko reikia.
Rūbų ir avalynės pirkimas matyt didžiausia kančia kokia tik gali būti apskritai, dėl to vis dažniau perku internetu, gaila, kad lietuviškų normalių parduotuvių nedaug, tai tenka savo pinigus išsiųsti į kitas valstybes. Ir laukti šiek tiek užknisa, bet užtat nereikia po visokius ****opolius vaikščioti, kas tikriausiai vienas žiauriausių ir morališkai labiausiai gniuždančių dalykų, koks tik apskritai begali būti. Niekad ir niekaip nesuvoksiu kaip kažkam gali būti kitaip, jau nebekalbant apie malonumo jautimą tai darant .
Comment
-
Vienas iš mėgstamiausių mano atsipalaidavimo būdų - shopintis
Visiškai atsijungiu. Tiesa, tai trunka gal 1-2 h, bet paskui lb viskas nusibosta ir lekiu lauk... į artimiausią kavinę, aptarti pirkinių. Todėl tam tinkamiausia yra kokia draugė, ne vyriškos giminės atstovas
Taip, esu girdėjusi savo adresu ir tokių replikų kaip: "kam tu viską čiupinėji?!"Paskutinis taisė Irma; 2008.10.28, 02:24.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąVienas iš mėgstamiausių mano atsipalaidavimo būdų - shopintis
Visiškai atsijungiu. Tiesa, tai trunka gal 1-2 h, bet paskui lb viskas nusibosta ir lekiu lauk... į artimiausią kavinę, aptarti pirkinių. Todėl tam tinkamiausia yra kokia draugė, ne vyriškos giminės atstovas
Taip, esu girdėjusi savo adresu ir tokių replikų kaip: "kam tu viską čiupinėji?!"
Bet žinok turiu tokį draugą, kuriam apsipirkinėti tai yra viskas... Vieną kartą kartu išėjome, tai tada manaiau, kad aš nublūsiuxXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąVa va, pagaliau, nors viena panelė forume yra, kuri tą dalyka mėgsta...
Bet žinok turiu tokį draugą, kuriam apsipirkinėti tai yra viskas... Vieną kartą kartu išėjome, tai tada manaiau, kad aš nublūsiu
O šiaip to nedarau kiekvieną mėnesį. Bet kai būtina, tarkim naujas sezonas, ar jei proga yra tam. Be tikslo tampytis neturiu jokio noro, nes jei pamatau kas patinka, labai sunku nenusipirkti ir tai, kaip taisyklė, dažniausiai nėra būtinas pirkinys
O dėl Kalėdų bumo. Tai turiu visus metus tam, kad susižinočiau ko kam reikia. Ir kai ateina Didysis metas pirktis, jau žinau tikslą ir po parduotuves labai lakstyti netenkaPaskutinis taisė Irma; 2008.10.28, 12:22.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąKelias keliuose tik prasideda. Innuendo išlaikė driver theory test'ą .Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKelias keliuose? Sveikinu
Comment
Comment