Parašė Eimantas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGal kas žino kur gauti tuščią Carslberg alaus dėžę? Na, jei ne Carslberg, tai bent paprastą? Nėr kur tvarkingai kaupti tuščių alaus buteliųLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąnesk i supirktuve nesikaups tada ir bus tvarkinga
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimątai pradžiai noriu prikaupti tvarkingai, nes dėl kelių butelių nesinori eiti.Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąSveiki. Penktadieni pirma karta gyvenime teks skristi lektuvu. <...> Gal duosit kokiu patarimu? <...>
Arba tiesiog panaudok tai:
http://www.cha.lt/2007/02/01/kaip_pa...i_lektuve.htmlPaskutinis taisė Aš; 2007.05.15, 17:29.
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąSveiki. Penktadieni pirma karta gyvenime teks skristi lektuvu. Gal kas gali pasidalinti ar labai baisu pirma karta? Gal duosit kokiu patarimu? Nes man kazkaip nelabai jauku lipti i lektuva.
kai kam skauda ausis. Cia priklauso nuo to, ar pas tave tarpas tarp isorines ir vidines ausies yra didelis, ir ar jame prisikaupia oro.
Viena, kas nelabai malonu, kad viskas orientuota i katastrofa: uzrasai, instrukcijos pries skrydi."Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąAisku. O koks jausmas patekus i oro duobe? Ir ar daznai tai pasitaiko?
Kas dėl ausų, tai man jų neskaudėjo, tačiau pakilimo metu gan smarkiai užgulė, kas nėra labai malonu
Comment
-
Skrendant lektuvu, maloniausios dalys yra pikilimas ir nusileidimas, o paskui boring, nebent viena kita oro duobe !W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąDekui uz atsiliepimus. Tikiuosi 3.5val skrydzio man patiks,gal netgi taip patiks, kad noresiu darW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Andrew Rodyti pranešimąWILD WEST nuosirdziai tau pavydziu. man skristi lektuvu yra itin didelis malonumas
Tiesiog nereikia dieną prieš tai žiūrėt filmų apie lėktuvų katastrofas
Comment
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąKas dėl ausų, tai man jų neskaudėjo, tačiau pakilimo metu gan smarkiai užgulė, kas nėra labai malonuLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Šiandien pralinksmino vaizdas prie Savanorių/Žukausko (berods) sąnkryžos įsikurusio "Tarp Gėlių" salono Iš pradžių net nematydamas stabtelėjau šalia ir nuėjau iki bankomato, o grįžtant link mašinos žiūriu lauke dušo kabinoj uždarytas juodaodis Šalia operatorius kamerą susirinkinėja, o pas juodaodį viduj dar ir vanduo bėga Ir jis su drabužiais O šalia pastatyta sulankstoma kėdė Pravažiuojant ant kabinos perskaičiau: ~"Siekiamas rekordas. 2 paros dušo kabinoje."Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąSveiki. Penktadieni pirma karta gyvenime teks skristi lektuvu. Gal kas gali pasidalinti ar labai baisu pirma karta? Gal duosit kokiu patarimu? Nes man kazkaip nelabai jauku lipti i lektuva.
Maniau, kad prasilenksim su lėktuvais, bet tu visai ne į tą pusę skrendi .
O šiaip nieko baisaus tie lėktuvai .
Comment
-
Comment