Kas kam... as, ko gero, Smiltyneje ar panasioje ramioje vieteleje is nuobodulio po poros savaiciu susirgciau kokia nors psichikos liga ir ten pat nusibaigciau
Sveiki. Penktadieni pirma karta gyvenime teks skristi lektuvu. Gal kas gali pasidalinti ar labai baisu pirma karta? Gal duosit kokiu patarimu? Nes man kazkaip nelabai jauku lipti i lektuva.
Sveiki. Penktadieni pirma karta gyvenime teks skristi lektuvu. <...> Gal duosit kokiu patarimu? <...>
Kai lėktuvas pakils, visą laiką kalbėk irakietiškai (ar kita to regiono kalba), minėk tokius žodžius, kaip "Alach", "ahbar", "džihad" (už neteisingą rašybą atsiprašau). Rankoj laikyk ką nors panašaus į granatą ar šautuvą.
~4 kartus keleiviniu lėktuvu skridau, tikrai nieko baisaus nėra, gal nebent per pakilimą ar nusileidimą nejauku gali pasidaryt (nors tikrai ten nieko baisaus nėra), o jau pakilus tai net nejauti kad skrendi, kaip traukinyje, nebent kokia oro duobė
Sveiki. Penktadieni pirma karta gyvenime teks skristi lektuvu. Gal kas gali pasidalinti ar labai baisu pirma karta? Gal duosit kokiu patarimu? Nes man kazkaip nelabai jauku lipti i lektuva.
WILD WEST nuosirdziai tau pavydziu. man skristi lektuvu yra itin didelis malonumas. Visu pirma toks malonus jaudulys visalaik iki skrydzio ir jo metu. Kai lektuvas kyla, jis stipriai isibegeja, ir tas jausmas, kai lektuvas atsiplesia nuo zemes, yra nepaprastas. O kai leidziasi, visalaik eina per pilva tokie malonus dirguliai (panasus kai masina nuo kalno leidiesi).
kai kam skauda ausis. Cia priklauso nuo to, ar pas tave tarpas tarp isorines ir vidines ausies yra didelis, ir ar jame prisikaupia oro.
Viena, kas nelabai malonu, kad viskas orientuota i katastrofa: uzrasai, instrukcijos pries skrydi.
"Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
WILD WEST nuosirdziai tau pavydziu. man skristi lektuvu yra itin didelis malonumas
Man irgi, nors pirmą kartą lipant į lėktuvą buvo truputį nejauku, bet vien ką reiškia pats faktas, kad per kelias valandas atsiduri už tūkstančių kilometrų. Dabar neįsivaizduoju tolimesnės kelionės kita transporto priemone
Tiesiog nereikia dieną prieš tai žiūrėt filmų apie lėktuvų katastrofas
Šiandien pralinksmino vaizdas prie Savanorių/Žukausko (berods) sąnkryžos įsikurusio "Tarp Gėlių" salono Iš pradžių net nematydamas stabtelėjau šalia ir nuėjau iki bankomato, o grįžtant link mašinos žiūriu lauke dušo kabinoj uždarytas juodaodis Šalia operatorius kamerą susirinkinėja, o pas juodaodį viduj dar ir vanduo bėga Ir jis su drabužiais O šalia pastatyta sulankstoma kėdė Pravažiuojant ant kabinos perskaičiau: ~"Siekiamas rekordas. 2 paros dušo kabinoje."
Maniau, kad prasilenksim su lėktuvais, bet tu visai ne į tą pusę skrendi .
O šiaip nieko baisaus tie lėktuvai .
Comment