Parašė HAMMER
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąSveiki, flūderiaiLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąlabas velokai tu cia snd....
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąSu mama prie kompo sėdėjom tai neturėjau laiko lodariaut čia . Ryt pasitaisysiu, jei neišsivažinėsit savaitgaliui kur .
o kalbant apie mamas.... tai isskrido mano mama atostogu i lietuviskaji Londona antradieni.... tai tik gavau sms kad gerai nuskrido... ir viskas. daugiau jokiu ziniu..... tai dabar jauciuosi kaip naslaiteLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąna vagis atseit pagavo, po puses metu ir masina rado... toj pacioj slabotkej.... vyko siokia tokia teismo parodija, kur pats teisejas pasiule susitaikyt..... na ten siaip daugiau visokiu nuotykiu ir idomybiu buvo.... bet ta masina labai greit pardavemMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąna...... savaitgalis bus siltas, grazus ir ilgas.....
o kalbant apie mamas.... tai isskrido mano mama atostogu i lietuviskaji Londona antradieni.... tai tik gavau sms kad gerai nuskrido... ir viskas. daugiau jokiu ziniu..... tai dabar jauciuosi kaip naslaite
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąTu net mano vardo nežinai, o jau žmona vadini .Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąPas mane savaitgalis jau prasidėjo. Ryt tik futbolo rungtynės su berniukais ir tada 3 dienos laisva.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTokie jau laikai atėjo
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKokie dar berniukai?
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąNai nai, aš tradicijų gerbėja .
O berniukai tokie, kuriems mes į kaulus duosimMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa aš lengvai prie visko prisitaikau tai manau ir tradicijas prisiminsiu
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTaip Jiem ir reik
Comment
-
Na tai sekmės Tau ryt spardant užpakalius vaikinams, o aš jau einu miegot
Akvile kiek mokėjai jei ne paslaptis?
Saldžių sapnų Jums ir visiems kitiemsMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa tai sekmės Tau ryt spardant užpakalius vaikinams, o aš jau einu miegot
Akvile kiek mokėjai jei ne paslaptis?
Saldžių sapnų Jums ir visiems kitiems
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąVelei turgus susirinko Laba vakara. Deja as biski innactive, mokslai spaudzia
Pasisveikint tenorejau, geru diskusiju.. tfu.. pletku
Comment
-
Kur anksciau minejau IELTS egzamina tarptautini anglu kalbos, tai siandien rezultata suzinojau - NET 7.5, nors realiai galejau ir 8 manau gaut. Taip kad su kaupu ivykdziau universiteto reikalavimus ir dabar jau 99% jog isvaziuoju studijuoti fotografijos i Blackpoola UK, beliko tik oficialaus patvirtinimo sulaukt
Po 2ju savaiciu nerimo kaip akmuo nuo sirdies
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąKur anksciau minejau IELTS egzamina tarptautini anglu kalbos, tai siandien rezultata suzinojau - NET 7.5, nors realiai galejau ir 8 manau gaut. Taip kad su kaupu ivykdziau universiteto reikalavimus ir dabar jau 99% jog isvaziuoju studijuoti fotografijos i Blackpoola UK, beliko tik oficialaus patvirtinimo sulaukt
Po 2ju savaiciu nerimo kaip akmuo nuo sirdies
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąKur anksciau minejau IELTS egzamina tarptautini anglu kalbos, tai siandien rezultata suzinojau - NET 7.5, nors realiai galejau ir 8 manau gaut. Taip kad su kaupu ivykdziau universiteto reikalavimus ir dabar jau 99% jog isvaziuoju studijuoti fotografijos i Blackpoola UK, beliko tik oficialaus patvirtinimo sulaukt
Po 2ju savaiciu nerimo kaip akmuo nuo sirdiesLinkėjimai,
Akvilė
Comment
Comment