na vagis atseit pagavo, po puses metu ir masina rado... toj pacioj slabotkej.... vyko siokia tokia teismo parodija, kur pats teisejas pasiule susitaikyt..... na ten siaip daugiau visokiu nuotykiu ir idomybiu buvo.... bet ta masina labai greit pardavem
Su mama prie kompo sėdėjom tai neturėjau laiko lodariaut čia . Ryt pasitaisysiu, jei neišsivažinėsit savaitgaliui kur .
na...... savaitgalis bus siltas, grazus ir ilgas.....
o kalbant apie mamas.... tai isskrido mano mama atostogu i lietuviskaji Londona antradieni.... tai tik gavau sms kad gerai nuskrido... ir viskas. daugiau jokiu ziniu..... tai dabar jauciuosi kaip naslaite
na vagis atseit pagavo, po puses metu ir masina rado... toj pacioj slabotkej.... vyko siokia tokia teismo parodija, kur pats teisejas pasiule susitaikyt..... na ten siaip daugiau visokiu nuotykiu ir idomybiu buvo.... bet ta masina labai greit pardavem
Na su teisėsauga pas mus liūdna Va šiandien vos išvengiau akistatos Lūžom su chebra kaip bėgau nuo policijos Prieš paskaitas statausi automobilį Kęstučio g. pradžioj ten kur stovėt galima tik nuo 18.00. Na o aš ten būnu jau kokia 17.15 Iki šiol niekad nieko neblokavo. Šiandien kaip visad pasistačiau ir nuėjom iki Daukanto g. kur kursiokui reikėjo atsispausdint referatą Einam Kęstučio gatve atgal, žiūriu į mašinos pusę ir kažkaip užkliūna akyse žalia uniforma 4 mašinos jau užblokuotos, prieš jas Peugeot 206 ir manoji O policininkas kaip tik prie pirmosios kątik atsinešė 2 "blokatorius" Chebra sako davai bėk greičiau Aš tik greit perg atvę, bet galvoju kai darysiu duris išgirdęs signalkę pakels galvą, pamatys mane ir prisistatys iškart Aš tik atsargiai duris atsidarau ir žiūriu nepamatė jis 206'am dėdamas Jau tik kūrt variklį - ogi žiūriu per veidrodėlį tas jau galvą pakėlęs žiūri Tada tik per akseleratorių ir žiūriu ar nesiveja Tai taip ir liko šalia užblokuoto 206'o su atlikusiu agregatu stovėt nieko nepešęs Bet va pasistačius kitoj draudžiamoj vietoj ir einanat univero link kilo viduje didelis nepasitenkinimas... Iš studentų pasiruošę paskutines kelnes atimt, o, kad Karmelitų aikštėj pėsčiųjų zonoj kas nori stato jiem visiškai p* (atsiprašant) Deja taip ir nepasiryžau nueit pakalbint...
na...... savaitgalis bus siltas, grazus ir ilgas.....
o kalbant apie mamas.... tai isskrido mano mama atostogu i lietuviskaji Londona antradieni.... tai tik gavau sms kad gerai nuskrido... ir viskas. daugiau jokiu ziniu..... tai dabar jauciuosi kaip naslaite
Pas mane savaitgalis jau prasidėjo. Ryt tik futbolo rungtynės su berniukais ir tada 3 dienos laisva.
Kur anksciau minejau IELTS egzamina tarptautini anglu kalbos, tai siandien rezultata suzinojau - NET 7.5, nors realiai galejau ir 8 manau gaut. Taip kad su kaupu ivykdziau universiteto reikalavimus ir dabar jau 99% jog isvaziuoju studijuoti fotografijos i Blackpoola UK, beliko tik oficialaus patvirtinimo sulaukt
Po 2ju savaiciu nerimo kaip akmuo nuo sirdies
Kur anksciau minejau IELTS egzamina tarptautini anglu kalbos, tai siandien rezultata suzinojau - NET 7.5, nors realiai galejau ir 8 manau gaut. Taip kad su kaupu ivykdziau universiteto reikalavimus ir dabar jau 99% jog isvaziuoju studijuoti fotografijos i Blackpoola UK, beliko tik oficialaus patvirtinimo sulaukt
Comment