Parašė Aš
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąo imbieras gerai labai tinka... turi daug dezinfekciniu savybiuMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąskype??
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąMan dabar reik stebuklo galinčio per artimiausias ~20-22h pastatyt ant kojų ir RAFES here I am Dėl Tabami tai turiu vilties, kad Mantas dar sugrįšLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNežinojai, kad tarifus pakėlė? Kai jūs kviečiat į svečius, tai būna smagu.. Kalėdų senelio snieguolė?Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąna kai buvau atvaziavusi, uz lango buvo daug leidimu prideta Galejai pasiziureti nereiketu dabar spelioti....
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąturi pakankamai laiko Tik apsispresk, ar nori atsistot ant koju, ar nori sveikai gydytisMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąPaprastai klientai privažiuoja... Imsiu aš ir kuisiuos tavo šabakštyne, dar paskui apkaltinsi, kad magnetofoną pavogiau ar panašiaiLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTai, kad abiejų noriu O šiaip tai jau susitaikiau, kad teks sedėt namie, nes biuletenio mažiausiai noriuLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąAne? Tai ko "Skype" lendi bučiuotis?
nu atsibodai man snd einu miegot...Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Šnekant apie magnetofonus... Privažiuoju šiandien "slabotkėj" prievienos parduotuvės, iš mašinos išeit neskubėjau, nes dar skambinaus kolegai ir biškį popierius kuičiau. Iškart atkreipiau dėmesį į 2 vaikinus... Nors niekuo iš rajono jaunimo neišsiskiriantys (treningai ir t.t.), bet iškar krito į akį Ogi žiūriu vaikšto ratais pro automobilius ir nužiūrinėja salonus. Greta manęs stovintį automobilį apžiūrėjo kelissyk ir nuėjo kiek nuošaliau. Stovėjo stvoėjo, šnekučiavos ir tik girdžiu "einam". Ir tik girdžiu kaip automobilio rankenėlę klibina Na automobilis buvo uždarytas, tai nuėjo toliau Nedrįso matyt krapštytis. Bet ir tam rankenėlės patikrinimui reikėjo naglumo kai už metro sedėjau aš Ėjo pro mano pusę...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąo sekmadieni i birzus...... o sestadieni bike'u atidarymas.....Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąnu atsibodai man snd
einu miegot...
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąŠnekant apie magnetofonus... Privažiuoju šiandien "slabotkėj" prievienos parduotuvės, iš mašinos išeit neskubėjau, nes dar skambinaus kolegai ir biškį popierius kuičiau. Iškart atkreipiau dėmesį į 2 vaikinus... Nors niekuo iš rajono jaunimo neišsiskiriantys (treningai ir t.t.), bet iškar krito į akį Ogi žiūriu vaikšto ratais pro automobilius ir nužiūrinėja salonus. Greta manęs stovintį automobilį apžiūrėjo kelissyk ir nuėjo kiek nuošaliau. Stovėjo stvoėjo, šnekučiavos ir tik girdžiu "einam". Ir tik girdžiu kaip automobilio rankenėlę klibina Na automobilis buvo uždarytas, tai nuėjo toliau Nedrįso matyt krapštytis. Bet ir tam rankenėlės patikrinimui reikėjo naglumo kai už metro sedėjau aš Ėjo pro mano pusę...Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNorėjai pasakyt dirbt LabanaktLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąMan kazkada slabotkej buvo pavoge visa masinaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąSveiki, flūderiaiMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąŽmonele, kodėl namo parsibeldi kai man laikas miegot?Paskutinis taisė innuendo; 2007.05.03, 23:47.
Comment
Comment