Parašė Akvile
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąViskas ką namie radau - 1 maišelis Fervex'o + geriu Neo Angin'ą, bet sloga šiandien visą dieną ūmėja tiesiog valandom
Nuo slogos Vibrocil (labai geras vaistas)
Nuo temperaturos paracetamolis (irgi labai teisingas vaistas)
O jei gydausi darbe, tai geriu Thera Flue (gal ir ne taip rasosi, tiksliai nepamenu) irgi stebuklingas vaistasLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąderybos pavyko
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąas tau dabar kaip gydytoja patarsiu
Nuo slogos Vibrocil (labai geras vaistas)
Nuo temperaturos paracetamolis (irgi labai teisingas vaistas)
O jei gydausi darbe, tai geriu Thera Flue (gal ir ne taip rasosi, tiksliai nepamenu) irgi stebuklingas vaistasMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąPrasta gydytoja būsi Paracetamolis nuo 38
Siaip jau mediku klanas man labai artimas tai situs paprasciausius dalykelius mintinai mokuLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąSuintrigavai, su kuo (dabar pagal planą ji "laužysis")?Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąnugi nepasakosiu as tau apie savo darba tai nera labai idomudabar pagal planą ji "laužysis"
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimątai cia vaikams be 38,5 negalima vaistu duoti suaugusiems jau nuo 37,5 rekomenduotina
Siaip jau mediku klanas man labai artimas tai situs paprasciausius dalykelius mintinai mokuMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKaip pirštu į akį Taip ir sakyk, kad gėdinies sakyt kuo dirbsiLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąPrašau nemenkint mano žiniųLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąnesigedinu Jei busi geras, pakviesiu pasiziuret Gal dar yra norinciu?? Kvieciu is anksto suderintu laiku
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąo zinai, kad fervex pagrindine sudedamoji dalis taip pat paracetamolis?? kaip ir coldrex ir kitu panasiu gerimu?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTaip, bet ten jo koncentracija mažesnė O ir kitų dalelių yra Tokių kaip feniramino meleato ar askorbo rūgštiesLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNenoriu paskui naktim košmarų sapnuot, baisu ir pagalvot ką tu man gali parodytLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąimi puse tabletes paracetamolio, ir visa tablete vitamino (askorbo rugstis) Nu o vietoj kitu priedu suvalgai sauksta medaus ir isgeri ramuneliu arbatosMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąna kaip nori.... paprastai zmones dziaugiasi, kai mes i svecius kvieciam o kvieciam ne daznai
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąMedus pasibaigė O sintetinio iš parduotuvės nesinori O ir vietoj ramunėlių tik ženšenį arba imbierą šiuo metu spintelėj galiu rastLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO aš maniau, kad jūs pačios atvažiuojatLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąo tu suklydai uzgesinkime antra suvi. Tau liko 2 pagalbos: biblioteka ir skambutis draugui
Comment
Comment