Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

City Cafe

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
    Visą dieną juodai nėr ką veikt Visi pažystami tai išsivažinėję kur, tai daro ką nors tai dar ką ir sėdžiu sau vienas Gailiuosi, kad ryte į sodą pailsėt neišvažiavau Taigi iš to neturėjimo ką veikt ir buvo kilus mintis į Kaunas Jazz nulėkt, bet vėlgi vienam visai nesinori
    Na jau, ne jau nerasi su kuo nulėkti į džiazus? O šiaip ir vienas varyk, nes gal rasi pažįstamų - kaip aš vakar, puse pažįstamų ir draugų sutikau, net nesusitaręs su jais Gal ir tau taip nutiks Žodžiu marš, ne jau, kaip mano mama geriau žiūrėsi duetus kažkokius per LNK ir nei gyvoj masovkej būsi?
    Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
    Dordrechtas/Haarlemas
    Nesebaras/Plovdivas
    Kiolnas

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
      Na jau, ne jau nerasi su kuo nulėkti į džiazus? O šiaip ir vienas varyk, nes gal rasi pažįstamų - kaip aš vakar, puse pažįstamų ir draugų sutikau, net nesusitaręs su jais Gal ir tau taip nutiks Žodžiu marš, ne jau, kaip mano mama geriau žiūrėsi duetus kažkokius per LNK ir nei gyvoj masovkej būsi?
      Na nesu aš didelis džiazo fanas. Tiesą sakant vieninteliai atvejai kada tenka klausyt tai kai kokiam kabake užleidžia besėdint Eisiu geriau dabar namus apsitvarkysiu ir lauksiu gal kas paskambins ir sakys aš jau laisvas/-a ir galim lėkt kur nors Nors pats šiandien tuo netikiu
      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
      Retromobile 2007
      "Kova 1". Driftingo čempionatas
      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Jei kas norit palavinti prota ir ismokti greiciau skaiciuoti mintinai - lt.lefo.net
        Kai ieisit spauskit "matmintinis" tada nuvaziuokit i pacia apacia ir spauskit "pradeti treniruotes".Ten pamatysit lentele su galimom uzduotim:naturaliu skaiciu sudetis, atimtis, daugyba, dalyba ir t.t.. Mano rekordas:naturaliuju skaiciu sudetyje surinkau 1688 taskus, dabar esu 35 vietoj savo amziaus grupej.Yra zmoniu kuriems ir 4000 tasku neriba.Skaiciuokit saziningai-nenaudokit kalkuliatoriu, nes veliau net ir didelius skaicius ismoksit skaiciuoti greiciau nei skaiciuotuvu.Enjoy
        P.S.Pradzioje veiksmai bus labai paprasti, bet veliau prasides veiksmai su desimtim ir simtais tukstanciu
        Paskutinis taisė Reptilias; 2007.04.29, 20:03.
        Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

Labas, suprantu, kad nesu geras fotografas, bet man labai reikalinga jūsų pagalba. Alfa.lt jau kelintą mėnesį renka geriausią nuotrauką. Konkurso lygis - apgailėtinas. Ir dabar pirmauja snapshotas, kuriame vaizduojamas arabas su vaikino su atsikišusia genitalija statulėle Būčiau labai dėkingas jei savo balsą atiduotumėte mano nuotraukai, kurioje yra penkios gėlės. Ji yra puslapio apačioje. Autorius - Paulius Urbonas (aš). Labai labai ačiū.
          http://alfa.lt/konkursoDalyviai/22
          Dalyvauju, nes šimtinės reikia. Tenesupyksta moderatoriai už šią agitaciją.

Comment

1 Taskas nuo manes kaip maciau liktais tu dabar antroje vietoje sekmes

Comment

Nuo manęs taip pat, bet jei laimėsi ir netinkamai investuosi savo prizą, tai kitą kartą nebalsuosiu
              Paskutinis taisė ; 2007.05.02, 19:17.
              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Prisidėjau ir aš

Retromobile 2007

Comment

Labai ačiū. Tikri draugai (keista, vien "Žalgirio" fanai balsuoja ). Taip, aš tvirtai antras. Trūksta devynių balsų.

Aš, pragersiu, žinoma. (mano bloge parašyta, kam panaudosiu pinigus)

Taisymas: yes, liko 4 balsai ir būsiu pirmas.
                  Paskutinis taisė Paulius; 2007.05.02, 19:56.

Comment

Irgi daviau viena
                    Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

Na jau, na jau, ne tik Žalgirio fanai už tave balsuoja Aš irgi spustelėjau.

O, taigi aš darbe balsavau, o dabar namie, tai galiu dar kartą nubalsuot Nu, skolingas lieki - iš manes 2 balsus gavai. Sėkmės!

Comment

Visiems sekančiam myte po bokalą (iš tos šimtinės).

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
                          Visiems sekančiam myte po bokalą (iš tos šimtinės).
                          Jo, mytas... hmmm, gal ir nieko būtų susiorganizuot ką nors. Tuo labiau, kad dabar ir priežastis rimta yra (Paulius alaus stato)

Comment

Nu, dar vienas Ž fanas prabalsavo, negaila Bet kas per lygis konkurso

Comment

Parašė Aug1z Rodyti pranešimą
                              Nu, dar vienas Ž fanas prabalsavo, negaila Bet kas per lygis konkurso
                              Ačiū. Ale tikrai, kad skystas... Pripratęs aš čia prie jūsų.
                              2 balai liko

Comment

keista, vien "Žalgirio" fanai balsuoja
                                O kas bendro tarp krepšinio ir fotografijos konkurso? Tame didžiausias minusas, kad krepšinio motyvais vyksta ir politika tarp miestų ir bendravimas tarp jų gyventojų ir to atžvilgiu kuriamos nuomonės apie juos. Palaikyk kurią tik nori komandą, pasirinkimo laisvę visi turim, tik gerbk savo priešininkus. Beje, tavo blog'e mačiau labai negražų komentarą Žalgirio atžvilgiu, bet man tai nesutrugdė balsuot už tave.
                                pragersiu, žinoma.
                                Geriau jau būtum pajuokavęs
                                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą

Geriau jau būtum pajuokavęs
                                  Esu balta varna tarp bendraamžių - negeriu.

Comment

Esu balta varna tarp bendraamžių - negeriu.
                                    Protinga "varna". Išvis, keistai skamba iš trylikamečio (atrodo) "negeriu", kalbų apie tai negali būt.
                                    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                      Protinga "varna". Išvis, keistai skamba iš trylikamečio (atrodo) "negeriu", kalbų apie tai negali būt.
                                      Tau - gal ir taip. Pusė mano klasės reguliariai "makt, makt". Vien dėl kietumo

Comment

O kas yra kietumas?

Retromobile 2007

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                                          O kas yra kietumas?
                                          Kietumas tai dalykas, kai giriesi, kad vakar išgėrei bonkę alaus.

Comment

Working...
                                          X