Koks geriausias sporto klubas Klaipėdoje su baseinu?
Kuo tas gerumas matuojamas? Vienam gerai aerobikos klubas, kitam kikbokso, trečiam biliardo... surašyk detalesnę specifikaciją. Plaukioti baseine -- tas pats, kas bėgioti troleibuse. Jei nori plaukioti -- eini į jūrą ar kitokį vandens kūną. Per šalta -- vadinasi, reikia plaukioti, o ne plūduriuoti.
Kuo tas gerumas matuojamas? Vienam gerai aerobikos klubas, kitam kikbokso, trečiam biliardo... surašyk detalesnę specifikaciją. Plaukioti baseine -- tas pats, kas bėgioti troleibuse. Jei nori plaukioti -- eini į jūrą ar kitokį vandens kūną. Per šalta -- vadinasi, reikia plaukioti, o ne plūduriuoti.
Ko čia putojies, klausimo paklausiau. Man reikia treniruoklių salės, aerobikos nemėgstu, jei jau noriu strikinėt tai geriausiai šokti. Jūroje nėra visiškai saugu, ežerai man per toli, lieka baseinas. Kam čia burbuliuoti?
Nif tiemų reiškia ne į temą.
Ko čia putojies, klausimo paklausiau. Man reikia treniruoklių salės, aerobikos nemėgstu, jei jau noriu strikinėt tai geriausiai šokti. Jūroje nėra visiškai saugu, ežerai man per toli, lieka baseinas. Kam čia burbuliuoti?
Neputojuos, tik primenu, kad teisingai suformuluotas klausimas -- tai jau pusė atsakymo. Be to, norint užduoti teisingą klausimą, reikia žinoti teisingą atsakymą.
Dėl baseino, tai asmeninė patirtis. Plaukioti standartiniame sporto klubo varlinuke nelabai pavyksta dėl ten plūduriuojančių organizmų gausos, bet galima plūduriuoti kartu su jais.
Nif tiemų reiškia ne į temą.
Pardon, neįkirtau senosios serbų kalbos su keltišku akcentu...
Neputojuos, tik primenu, kad teisingai suformuluotas klausimas -- tai jau pusė atsakymo. Be to, norint užduoti teisingą klausimą, reikia žinoti teisingą atsakymą.
Dėl baseino, tai asmeninė patirtis. Plaukioti standartiniame sporto klubo varlinuke nelabai pavyksta dėl ten plūduriuojančių organizmų gausos, bet galima plūduriuoti kartu su jais.
Pardon, neįkirtau senosios serbų kalbos su keltišku akcentu...
Ai ai ai, mandrumas neišpasakytas. Į baseiną eisiu paprastom dienom, greičiausiai rytais, tai nemanau, kad ten žmonių labai daug bus. Ir čia ne atsakymo man reikėjo, o paprasčiausio patarimo. Gali jau nusiramint, eisiu į Klaipėda GYM, Amberton/Klaipėdos viešbutyje.
Nieko, kasdieną po naujieną . Nepatinka mano keltiškas akcentas, huh?
Gal kas pirko biliets i Sel koncerta su labas papildymais?
Niekaip neissprendziu misles: http://www.labas.lt/lt/linksmai/
Pirmoje dalyje raso, kad bilietas atsieis 20Lt, antroje dalyje, kad 10Lt ir, kad uz 20Lt gausi 2 bilietus
Visad galvojau, kad melnrage tai kakur pacioje klaipedoje ar prie jos
Melnragė yra Klaipėdos šiaurėje. Man keltas 5 minutės kelio nuo namų . Tai aš geriau dar Smiltynėj pasivaikščiosiu iki jūros, nei su perpildytu autobusu į Melnragę važiuosiu.
Ne, tik gyvenimiška patirtis (ir profesinis įprotis šiek tiek). Ir dar šiek tiek pavydas: turint šalia jūrą vaikščioti vasarą į baseiną -- tai jau overkill.
Ne, tik gyvenimiška patirtis (ir profesinis įprotis šiek tiek). Ir dar šiek tiek pavydas: turint šalia jūrą vaikščioti vasarą į baseiną -- tai jau overkill.
Nežinau, neragavau...
Man jūra - turkštis, baseinas - sportuoti. Nueinu ir prie jūros, gali nesiparinti. O ir dažniausiai taip būna, kad patys klaipėdiečiai prie jūros nuvažiuoja rečiau nei gyvenantys kituose miestuose.
Nežinau, neragavau...
Jei pasipliuškent, tai jūroj geriau, bet baseino su atviru vandens telkiniu, ypač kuris banguoja, lyginti net neverta, jei nori pasportuot.
Ne, tik gyvenimiška patirtis (ir profesinis įprotis šiek tiek). Ir dar šiek tiek pavydas: turint šalia jūrą vaikščioti vasarą į baseiną -- tai jau overkill. Nežinau, neragavau...
Aš norėčiau pažiūrėti, kaip tu 13 laipsnių vandenyje sportuoji, be vandens kostiumo.
Beje kur tavo vyras Kirkas, Innuendo, kad nesirūpina tavimi ?
O jei būtau moteriškė, atsiduočiau Mjso nedraugavus
Gal kas pirko biliets i Sel koncerta su labas papildymais?
Niekaip neissprendziu misles: http://www.labas.lt/lt/linksmai/
Pirmoje dalyje raso, kad bilietas atsieis 20Lt, antroje dalyje, kad 10Lt ir, kad uz 20Lt gausi 2 bilietus
Nuo jaunų dienų traukia aukšti blondinai mėlynakiai . Į tokį gatvėje neatkreipčiau dėmesio o pavydės draugės ar ne man nesvarbu, svarbu kad aš būčiau laiminga
Comment