Gal kas žinot kaip (ar kokios programos reikia) eksportuoti iš Autocad į PDF nestandartinio formato brėžinius? Pvz. 2 A3 sudėtus išilgai?
Yra PDF printer driver, viską sustatai lyg aceit spausdintum su spausdintuvu, tada pasirenki ne savo printerį kuris yra suinstaliuotas, o PDF printer (ar panašiai). Ir jis sugeneruoja PDF failą. Tikiuosi supratai ir tiks.
Šita aš žinau, bet ten yra pasirinkti tik standartiniai lapų formatai A4 A3 ir t.t. . Man reikia nestandartinio formato. Va pvz kokio reikia man 2 A3 turi būti 1 pdf
Kazkaip net keista, isvaziavau i parduotuve apsipirkti masito, galvoju bus nerealus kamsciai, o parduotuve prisigrudus zmoniu, bet ne - kamsciai kaip ir iprasta darbo dian atitinkamu laiku po darbo, na gerai sunkiai pastebimai didesni, o parduotuvej zmoniu irgi praktiskai tiek pat kiek iprasta darbo diena. Na tikrai nustebau, kazkaip sunku net patiketi
Antras dalykas kas atsitiko su prekiautojais eglutemis, siemet prie ivairiu parduotuviu ir kitu kasmet ipastu vietu ju nepalyginamai maziau. Vaziavau pirkti pro kasmet iprastas vietas tai tik ketvirtoje is ju radau prekiautojus, o trijose kasmetinese vietose nieko nebuvo
Comment