Yra toks reikalas.. Visi, kas norit užsidirbt papildomų pinigų dabar tai gali padaryti gan paprastai. Bet jums reikės sudalyvauti viename renginyje NE LIETUVOJE. Jei kas susidomėjot, tai rašykit man ir aš duosiu kontaktus asmens, kuris atsakingas už tai ir atsakys į jūsų klausimus.
Turiu gan keista klausima. Kai kam reikia pirkti dovanu LCD Televizoriu Lietuvoje. Gal kas turi patarimu, kur tokie dalykai pigiausi ar kur geriausios akcijos siuo metu? Zinoma, slamsto pirkti nesinori, bet ir biudzetas ribotas
Turiu gan keista klausima. Kai kam reikia pirkti dovanu LCD Televizoriu Lietuvoje. Gal kas turi patarimu, kur tokie dalykai pigiausi ar kur geriausios akcijos siuo metu? Zinoma, slamsto pirkti nesinori, bet ir biudzetas ribotas
Aš kaip tik šiuo metu ieškausi sau televizoriaus, tik man didelio nereikia, iki 32' įstrižainės. Viena galiu pasakyti, kad neverta pikti iš didžiųjų buitinės techninės parduotuvių, nes kiek esu apėjęs nemačiau nei vieno gerai rodančio nedidelio LCD. Gal tik BMS kažkoks buvo Samsung. Geriausia užsisakyti iš nedidelių firmų, tik bėda, kad negali vaizdo matyti, reikia žinoti kokio modelio tiksliai nori.
Aš kaip tik šiuo metu ieškausi sau televizoriaus, tik man didelio nereikia, iki 32' įstrižainės. Viena galiu pasakyti, kad neverta pikti iš didžiųjų buitinės techninės parduotuvių, nes kiek esu apėjęs nemačiau nei vieno gerai rodančio nedidelio LCD. Gal tik BMS kažkoks buvo Samsung. Geriausia užsisakyti iš nedidelių firmų, tik bėda, kad negali vaizdo matyti, reikia žinoti kokio modelio tiksliai nori.
Na taip, ko gero mazdaug 32" yra tai, ko reiktu ir man.Tik kur rasti tuos mazus pardavejus ir kaip atskirti, kurie siulo geras kainas? Ar yra koks orientacinis online kainynas... tiesa pasakius, neisivaizduoju, nei kur Lietuvoje to ieskoti, nei kiek turetu kainuoti. Bandziau pazvelgti i Topo Centro ir Elektromarkt puslapius ir ju katalogus, tikedamasis susidaryti bent sioki toki kainu vaizda... bet, pasirodo, ten prie prekiu kainos NERASOMOS (!)... mane tai siek tiek sokiravo, nes butent kaina yra tai, kas visu pirma domina pirkeja. Ar jie kvaili, ar as nesuprantu ju ultra-sofistiskos rinkodaros?
O jei visgi pavyks kazka rasti, leisk zinoti ir man (kad ir i PM), busiu dekingas.
uzeik i kokius plkompiuteriai.lt - ten geros kainos siaip, pasitarnaus ir kaip orientacines
>spirit, ar radai jau kandidata? Cia tipo tu ar kazkas sumoka X suma vien uz tai, kad dalyvauji kazkokiam piramidziu, oi atsiprasau tinklinio marketingo renginyje? Nes tam, kad isitraukt i tai nereikia niekur vaziuot is LT
Comment