dėl per greit bėgančio teksto sutinku
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Nieko jau nebesusigaudau šioje istorijoje...
Michaelo Jacksono autopsijos rezultatai – klastotė
http://www.alfa.lt/straipsnis/102796...09-06-30_12-30
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNieko jau nebesusigaudau šioje istorijoje...
Michaelo Jacksono autopsijos rezultatai – klastotė
http://www.alfa.lt/straipsnis/102796...09-06-30_12-30
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąArgi tai labai svarbu? Juk žmogus ir taip buvo kaip gyvas lavonas beveik, nemirė juk kaip sakoma pačiame jėgų žydėjime tai tikrai.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTaip, tu teisus. Bet kai vieni sako vienaip, o kiti kitaip tai irgi nėra gerai.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąBet jums reikės sudalyvauti viename renginyje NE LIETUVOJE.
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąAtgijo UK statybų sektorius?
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąAr tam darbui butina tapti moterimi?
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąParnūchą filmuos
Iš tikrūjų tai ten bus kažkas susijęs su tinkinių marketingu (jei kas žino kas tai yra)
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąPats irgi dalyvausi?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTuriu gan keista klausima. Kai kam reikia pirkti dovanu LCD Televizoriu Lietuvoje. Gal kas turi patarimu, kur tokie dalykai pigiausi ar kur geriausios akcijos siuo metu? Zinoma, slamsto pirkti nesinori, bet ir biudzetas ribotas
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAš kaip tik šiuo metu ieškausi sau televizoriaus, tik man didelio nereikia, iki 32' įstrižainės. Viena galiu pasakyti, kad neverta pikti iš didžiųjų buitinės techninės parduotuvių, nes kiek esu apėjęs nemačiau nei vieno gerai rodančio nedidelio LCD. Gal tik BMS kažkoks buvo Samsung. Geriausia užsisakyti iš nedidelių firmų, tik bėda, kad negali vaizdo matyti, reikia žinoti kokio modelio tiksliai nori.
O jei visgi pavyks kazka rasti, leisk zinoti ir man (kad ir i PM), busiu dekingas.Paskutinis taisė John; 2009.07.11, 02:17.
Comment
-
uzeik i kokius plkompiuteriai.lt - ten geros kainos siaip, pasitarnaus ir kaip orientacines
>spirit, ar radai jau kandidata? Cia tipo tu ar kazkas sumoka X suma vien uz tai, kad dalyvauji kazkokiam piramidziu, oi atsiprasau tinklinio marketingo renginyje? Nes tam, kad isitraukt i tai nereikia niekur vaziuot is LT
Comment
Comment