Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

City Cafe

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

dėl per greit bėgančio teksto sutinku

Comment

Nieko jau nebesusigaudau šioje istorijoje...

Michaelo Jacksono autopsijos rezultatai – klastotė

http://www.alfa.lt/straipsnis/102796...09-06-30_12-30
      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
        Nieko jau nebesusigaudau šioje istorijoje...

Michaelo Jacksono autopsijos rezultatai – klastotė

http://www.alfa.lt/straipsnis/102796...09-06-30_12-30
        Argi tai labai svarbu? Juk žmogus ir taip buvo kaip gyvas lavonas beveik, nemirė juk kaip sakoma pačiame jėgų žydėjime tai tikrai.
        Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
          Argi tai labai svarbu? Juk žmogus ir taip buvo kaip gyvas lavonas beveik, nemirė juk kaip sakoma pačiame jėgų žydėjime tai tikrai.
          Taip, tu teisus. Bet kai vieni sako vienaip, o kiti kitaip tai irgi nėra gerai.

Miestai.net FB

Comment

Taip, tu teisus. Bet kai vieni sako vienaip, o kiti kitaip tai irgi nėra gerai.
            Bulvarinė spauda visada viską pariebina.
            Flickr

Comment

Sveikinu visus architektus su Tarptautine architektų diena

P.S. nepadauginkite...
              Life is a game that no one wins

Comment

Yra toks reikalas.. Visi, kas norit užsidirbt papildomų pinigų dabar tai gali padaryti gan paprastai. Bet jums reikės sudalyvauti viename renginyje NE LIETUVOJE. Jei kas susidomėjot, tai rašykit man ir aš duosiu kontaktus asmens, kuris atsakingas už tai ir atsakys į jūsų klausimus.

Miestai.net FB

Comment

Bet jums reikės sudalyvauti viename renginyje NE LIETUVOJE.
                  Atgijo UK statybų sektorius?

Comment

Parašė r08n Rodyti pranešimą
                    Atgijo UK statybų sektorius?
                    UK ir statybų sektorius čia visai ne prie ko

Miestai.net FB

Comment

Ar tam darbui butina tapti moterimi?
                      www.tomflagman.com

Comment

Parnūchą filmuos arba organų donorų ieško.

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                          Ar tam darbui butina tapti moterimi?
                          Jei labai nori - gali. Bet šiaip nebūtina

Miestai.net FB

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                            Parnūchą filmuos
                            O ką nenorėtum prisijungt?

Iš tikrūjų tai ten bus kažkas susijęs su tinkinių marketingu (jei kas žino kas tai yra)

Miestai.net FB

Comment

Pats irgi dalyvausi?

Comment

Parašė enigma Rodyti pranešimą
                                Pats irgi dalyvausi?
                                Nežinau dar, bet visai norėčiau. Tik kad čia Lietuvėlėj turių begales reikalų, todė bijau kad nespėsiu sutvarkyti

Miestai.net FB

Comment

Turiu gan keista klausima. Kai kam reikia pirkti dovanu LCD Televizoriu Lietuvoje. Gal kas turi patarimu, kur tokie dalykai pigiausi ar kur geriausios akcijos siuo metu? Zinoma, slamsto pirkti nesinori, bet ir biudzetas ribotas

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                    Turiu gan keista klausima. Kai kam reikia pirkti dovanu LCD Televizoriu Lietuvoje. Gal kas turi patarimu, kur tokie dalykai pigiausi ar kur geriausios akcijos siuo metu? Zinoma, slamsto pirkti nesinori, bet ir biudzetas ribotas
                                    Aš kaip tik šiuo metu ieškausi sau televizoriaus, tik man didelio nereikia, iki 32' įstrižainės. Viena galiu pasakyti, kad neverta pikti iš didžiųjų buitinės techninės parduotuvių, nes kiek esu apėjęs nemačiau nei vieno gerai rodančio nedidelio LCD. Gal tik BMS kažkoks buvo Samsung. Geriausia užsisakyti iš nedidelių firmų, tik bėda, kad negali vaizdo matyti, reikia žinoti kokio modelio tiksliai nori.
                                    Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                      Aš kaip tik šiuo metu ieškausi sau televizoriaus, tik man didelio nereikia, iki 32' įstrižainės. Viena galiu pasakyti, kad neverta pikti iš didžiųjų buitinės techninės parduotuvių, nes kiek esu apėjęs nemačiau nei vieno gerai rodančio nedidelio LCD. Gal tik BMS kažkoks buvo Samsung. Geriausia užsisakyti iš nedidelių firmų, tik bėda, kad negali vaizdo matyti, reikia žinoti kokio modelio tiksliai nori.
                                      Na taip, ko gero mazdaug 32" yra tai, ko reiktu ir man.Tik kur rasti tuos mazus pardavejus ir kaip atskirti, kurie siulo geras kainas? Ar yra koks orientacinis online kainynas... tiesa pasakius, neisivaizduoju, nei kur Lietuvoje to ieskoti, nei kiek turetu kainuoti. Bandziau pazvelgti i Topo Centro ir Elektromarkt puslapius ir ju katalogus, tikedamasis susidaryti bent sioki toki kainu vaizda... bet, pasirodo, ten prie prekiu kainos NERASOMOS (!)... mane tai siek tiek sokiravo, nes butent kaina yra tai, kas visu pirma domina pirkeja. Ar jie kvaili, ar as nesuprantu ju ultra-sofistiskos rinkodaros?

O jei visgi pavyks kazka rasti, leisk zinoti ir man (kad ir i PM), busiu dekingas.
                                      Paskutinis taisė John; 2009.07.11, 02:17.

Comment

Aš tai visų pirma bandyčiau ieškot e-shopuose, pvz. pixmania.lt, ar pigu.lt. Aišku, prieš tai vis tiek reikėtų "gyvai" apžiūrėt kokiam nors BMSe.

Comment

uzeik i kokius plkompiuteriai.lt - ten geros kainos siaip, pasitarnaus ir kaip orientacines

>spirit, ar radai jau kandidata? Cia tipo tu ar kazkas sumoka X suma vien uz tai, kad dalyvauji kazkokiam piramidziu, oi atsiprasau tinklinio marketingo renginyje? Nes tam, kad isitraukt i tai nereikia niekur vaziuot is LT

Comment

Working...
                                          X