Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

City Cafe

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Edd
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Jo, man atrodo, aš dar turiu nemažai nuotraukų iš tų laikų (t.y. iš pačios NMC statybos pradžios).
    Kadanors galėtum sukurti temą su tom nuotraukom, ar kažkur jos dar yra?

Parašė Taut. Rodyti pranešimą
    Argi Mantas ne vėliau prisijungė?
    Taip, šiek tiek vėliau, beje kalbant apie Mantą, kur jis dingęs?

Komentuoti:

• Taut.
    replied
    Nemanau. Nors tuo ir nesidomėjau. Mano dalyvavimas SSC, visų pirma, aprėpia N&B ir Azijos šalių sritis, o kas vyksta UK skiltyse ir ar kas nors ten rengia susitikimus, net neįsivaizduoju.

Beje, įdomu, ar dar daug kas prisimena SSC nuo pat pradžių? Jeigu neklystu, iš aktyvių forumiečių tai turėtų būti Edd ir Mantas? Gal dar kas?
    Argi Mantas ne vėliau prisijungė?

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Kai aš prisijungiau jau buvo gal kokie 3 lietuviai, bet tik vienas labai aktyvus, tai toks John. Jei neklystu buvo singing_tram ar kažkoks panašus nickas, nors gal jis ir vėliau prisijungė. Kažkas vienu žodžiu be tavęs jau buvo. Tada kuo toliau tuo daugiau prisijungė lietuvių, kol jų tapo labai daug ir negavę lietuviškos SSC skilties sukūrė miestai.net, o SSC lietuvių aktyvumas apmirė. Atsimenu SSC dėdavai nuotraukas iš BCC statybų, o vėliau ir iš NMC. Įdomūs laikai buvo, kai maždaug Europos aikštės vietoje buvo purvynas-automobilių aikštelė, kurioje palikdavom mašiną, kai eidavom į pačią pirmą Čili piceriją ir picos pas juos tada būdavo daug geresnės nei šiandien. O vėliau tą piceriją nugriovė ir vyko Europos komplekso ir savivaldybės pastato statybos. Vargu ar Vilniuje greitai pamatysim vienoj vietoj tiek daug "aukštaūgių" statybų.
    Jo, man atrodo, aš dar turiu nemažai nuotraukų iš tų laikų (t.y. iš pačios NMC statybos pradžios).

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Nemanau. Nors tuo ir nesidomėjau. Mano dalyvavimas SSC, visų pirma, aprėpia N&B ir Azijos šalių sritis, o kas vyksta UK skiltyse ir ar kas nors ten rengia susitikimus, net neįsivaizduoju.

Beje, įdomu, ar dar daug kas prisimena SSC nuo pat pradžių? Jeigu neklystu, iš aktyvių forumiečių tai turėtų būti Edd ir Matas? Gal dar kas?
    Kai aš prisijungiau jau buvo gal kokie 3 lietuviai, bet tik vienas labai aktyvus, tai toks John. Jei neklystu buvo singing_tram ar kažkoks panašus nickas, nors gal jis ir vėliau prisijungė. Kažkas vienu žodžiu be tavęs jau buvo. Tada kuo toliau tuo daugiau prisijungė lietuvių, kol jų tapo labai daug ir negavę lietuviškos SSC skilties sukūrė miestai.net, o SSC lietuvių aktyvumas apmirė. Atsimenu SSC dėdavai nuotraukas iš BCC statybų, o vėliau ir iš NMC. Įdomūs laikai buvo, kai maždaug Europos aikštės vietoje buvo purvynas-automobilių aikštelė, kurioje palikdavom mašiną, kai eidavom į pačią pirmą Čili piceriją ir picos pas juos tada būdavo daug geresnės nei šiandien. O vėliau tą piceriją nugriovė ir vyko Europos komplekso ir savivaldybės pastato statybos. Vargu ar Vilniuje greitai pamatysim vienoj vietoj tiek daug "aukštaūgių" statybų.

Komentuoti:

• pauliaK
    replied
    Parašė Wycka Rodyti pranešimą
    Ar skyscraper'iai Londone šia proga organizuoja susitikimą?
    O kodėl būtent Londone turėtų būti organizuojamas susitikimas? Kartais ne Kanadoje šis projektas startavo? :-)

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Wycka Rodyti pranešimą

Beje, įdomu, ar dar daug kas prisimena SSC nuo pat pradžių? Jeigu neklystu, iš aktyvių forumiečių tai turėtų būti Edd ir Mantas? Gal dar kas?
    Paskutinis taisė John; 2012.09.16, 20:10.

Komentuoti:

• Wycka
    replied
    SkyscraperCity forumui šiandien sueina 10 metų. Gana gerai pamenu tuos laikus. Sunku patkėti, kad taip greit bėga laikas

Atvaizdas

Komentuoti:

• John
    replied
    SkyscraperCity forumui šiandien sueina 10 metų. Gana gerai pamenu tuos laikus. Sunku patkėti, kad taip greit bėga laikas

Komentuoti:

• fredis
    replied
    Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
    /\ Kokio namo?
    Privataus

Komentuoti:

• Mørtã
    replied
    /\ Kokio namo?

Komentuoti:

• fredis
    replied
    Gal atsirastų fotgrafas, kuris galetu nufatografuoti namo interjerą Šiauliuose. Tiksliau pietiniame ir dar tiksliau - namo grindis. Užmokestį susitartume

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
    Jei jos. bus tinkamai sufokusuotos, taip, kaip ir be vedrodziu/stiklo atspindziu....
    Bet kokiu principu jos ten susitinka, tiksliau kokiu principu jos nesusitinka jei bus ziurima i visiskai ta pati lango taska, bet bus ziurima pro langa, o ne i kito zmogaus akis atspindyje? Optiskai kaip tai paaiskinti? Mano neismanelio nuomone tai yra tas pats ar ziuri i ta pati taska pro langa, ar i ta pati taska, bet ziuri i tai kas tame taske atsispindi.

Komentuoti:

• Mørtã
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą
    ... Tipo ar ju akys susitiks lange?
    Jei jos. bus tinkamai sufokusuotos, taip, kaip ir be vedrodziu/stiklo atspindziu....

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Is kvailu klausimu serijos:
    Du zmones sedi vienas pries kita ir salia langas, kuris atspindi siek tiek vaizdo. Jei pirmas zmogus ziuri i antro zmogaus atvaizda tame lange ar antras zmogus pazvelges i pirmo zmogaus atvaizda tame pat lange matys, kad pirmas zmogus ziuri i jo atvazida? Tipo ar ju akys susitiks lange? Atrodo, kad taip, bet man truputi keista, juk pirmas zmogus gali ziureti i ta pati lango taska, bet stebeti ne antra zmogu, o ziureti pro langa. Fizikos ir optikos niekada nemokejau net elementarios

Komentuoti:

• bebop
    replied
    Parašė fredis Rodyti pranešimą
    Koks viešbutis Vilniuje padarytų gerą įvaizdį apie mūsų šalį ir būtų logiška kaina? Žmogus keliaujantis vadybininkas iš skandinavijos, įtariu matęs daug viešbučių ir šalių. Dėkui už pagalbą
    Asmeniškai pats rekomenduočiau šitą

http://www.centrum.lt/viesbutis-arti...s-vilniuje.php

Teko pačiam jame pagyventi, tai paliko gerą įspūdį. Pats pats centras.

Komentuoti:

• fredis
    replied
    John, žinau tą puslapį, bet norėjosi mažos miestiečių rekomendacijos ir tiek. Skandinavas manau pats gali pasirinkti, tik paprašė manęs "tipso". Kaune savo nuomonę apie visus viešbučius turiu, o Vilniuje nekažką

rat, manau to tikrai neprireiks

Komentuoti:

• John
    replied
    Koks viešbutis Vilniuje padarytų gerą įvaizdį apie mūsų šalį ir būtų logiška kaina? Žmogus keliaujantis vadybininkas iš skandinavijos, įtariu matęs daug viešbučių ir šalių. Dėkui už pagalbą
    Kodėl nepavarčius Booking.com? http://www.booking.com/city/lt/vilnius.en.html

Yra kainos, reitingai bei individualūs reviu. Bent aš taip visada renkuosi viešbučius ir dar nė karto neteko nusivilti, nes galima gana tiksliai išsiaiškinti, ko tikėtis ir kokie poreikiai bus patenkinti.

Svarbiausia daugmaž žinoti kainą, o visa kita užtruks kelis pelės paspaudimus.
    Paskutinis taisė John; 2012.08.27, 23:27.

Komentuoti:

• fredis
    replied
    Dekui, o gal senamiestyje pasiulysite?

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    http://www.greenhotel.lt/

p.s. tuo pačiu gal kas turit kokios nors uab/ab darbo apmokėjimo nuostatų pavyzdį? Internetu nieko gero nepavyko rasti, tik vį, nelabai tinka.

Komentuoti:

• fredis
    replied

Komentuoti:

Working...
X