Va cia tai balsas!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Rusijoje mirštama nuo losjonų ir odekolonų gėrimo
Didžiosios Britanijos tyrėjai paskaičiavo, jog pusė visų darbingo amžiaus vyrų mirčių šalyje įvyko dėl gėrimo, praneša BBC.Rusijoje vyrų gyvenimo trukmė yra „ypač maža“ ir sudaro 59 metus <...>Jie peržiūrėjo 1 tūkst. 750 vyrų, kurių amžius nuo 25 iki 54 metų, mirčių atvejus 2003 ir 2005 m. Iževske. Taip pat buvo pasidomėta mirusiųjų vyrų šeimos narių gėrimo įpročiais. Tyrėjai nustatė, kad per 40 nuošimčių šių vyrų vartojo alkoholį, kuris nebuvo skirtas gerti.
/\
Pastaba: taisyta innuendo pageidavimuPaskutinis taisė Aš; 2007.06.15, 19:01.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimą
Nekalbėk taip apie visus. Yra tikrai šaunių ir draugiškų žmonių tarp rusų (ir saikingai geriančių ).
Net pagal tavo pasakyma ( mazdaug yra vienas kitas ir dar truputi geru ) atrodytu, kad degradu yra daugiau nei pagal As
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąSantykinai didelele dalis yra visi?
Pastaba: taisyta innuendo pageidavimu
Iš pradžių buvau parašęs „degradų tauta“, atsižvelgiau į tai, ką ji išsakė ir pakoregavau
Comment
-
Valioooo, sugrįžau Sunkios 5 dienos be Interneto buvo O viskas nutiko kai įsivariau virusą norėdamas kuo greičiau sumontuoti Bike Show Millennium filmukąMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Lietuvos magai sumušė pasaulio nekvėpavimo po vandeniu rekordą
Pirmoji iš vandens iškilo Diana, kuri po vandeniu išbuvo 11 minučių ir 7 sekundes, taip pagerindama ilgiausiai nekvėpavusios moters ir poros rekordus. Išnirusiai merginai prireikė medikų pagalbos.
Arvydas nustebino net ir dižiausius kritikus - jis po vandeniu išbuvo 15 minučių ir 58 sekundžių.
Oficialų rekordą - 13 minučių 42 sekundės - sumušęs Arvydas pagerino ir neoficialų nekvėpavimo rekordą - 15 minučių ir 13 sekundžių. Tačiau ir jis po įspūdingo pasirodymo atsidūrė medikų rankose.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
fiziologinė norma dvigubai viršyta... po aštuonių minučių juos turi ištikti klinikinė mirtis jeigu šitas rekordas teisybė - jie antžmogiai, tačiau yra įvairių variantų, tokių kaip deguonies maišeliai burnoje, nes jie dažnai malė burnose kažką, plius dar faktas, kad jie iliuzionistai, ir kodėl viso šito nefiksuoja gineso rekordų knygos atstovai?.. dar galima paminėti tai, kad viską organizuoja tokių dalykų mėgėja lnk, o dar tas algio greitai komentavimas, kai išnėrė alvydas - varge, sako jam negerai, na tikėkimės viskas bus gerai... o dar po to inculto tranki daina... keista... nors galbūt...
Comment
-
Na aš asmeniškai jų rekordais netikiu. Sakykit ką norit, bet tokia mano nuomonėMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Taigi pries paneriant kvepuotas deguonis prailgina galimybes isbuti nekvepavus !W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Man tai irgi labiau cirką primena Bet manau, kad yra ir tokių kurie yra išlavinę savo kvėpavimą, moka sulėtinti širdies veiklą ...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Jei tai būtų tiesa, tai juos jau ištrauktų negyvus, po to jau elektrošoku gaivintų. Gal tas keletas minučiu po klinikinės mirties yra dar leistinas ir iliuzionistai negyvi plūduriuoja vandenyje Šiaip pritariu tai minčiai dėl dopingo (pvz. kvėpuoto deguonies, gal todėl iš Gineso agentūros ir niekas neatvyko.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąf ir kodėl viso šito nefiksuoja gineso rekordų knygos atstovai?..
Comment
-
Taigi, o dabar aš papasakosiu labai fainą įvykį. Vasario pirmą nusipirkau bilietus į Palangos oro uostą iš Dublino per Fly LAL. Viskas lyg ir atrodė normaliai, jokių žinių, pinigai nuo kortelės nuskaityti, nu vnž viskas čiki. Iki šio vakaro, žinoma. Atvykstame į oro uostą, prie departures Palanga ir joks kitas Lietuvos miestas neprirašytas. Nu ką, žiūrim, galvojam, kad su Palma sumaišyta, bet deja skrydžio numeris ne tas. Nu ką, einam pas informaciją, jokios Palangos nėra. Aišku, aš nebūčiau aš jei nesukelčiau viesulo, taigi nuvarom į pas į kitą informacijos punktą, kur mums pasako, kad į Palangą skrydžiai nebevykdomi jau apie du mėnesius (be jokios žinios mums ;]). Pasiūlė atvažiuoti pirmadienį kada yra skrydis į Vilnių iš Dublino. Nu ką, mama paklausė ar tikrai nepersižiūrėjau, bet ne, LAIŠKO IŠ FLYLAL apie tokius pasikeitimus tikrai nebuvau gavusi. Parvažiavę namo persižiūrėjom visų šių metų mėnesių bank'o statement'us, gal pinigai bus išminusuoti. Ir ką jūs manote, pinigai TIKRAI NEIŠMINUSUOTI. Tai ką man dabar galvoti? Ryanair'is nepasižymi darbuotojų taktiškumu, nu bet apie FlyLAL aš geriau patylėsiu.
Comment
-
nu kiek skaitau komentarų, tai didžioji dalis netiki, konstatuoja faktą, kad jie yra MAGAI, o ne kažkokie tai antžmogiai... be to lietuvoje tik lrytas.lt parašė apie tai, daugiau niekas juk nerašo... toliau - pasaulio žiniasklaida irgi tyli... o juk sakė, kad visa tai mato 800 televizijų pasaulyje... krypstama link eilinės lnk apgavystės ypač, kai pamenu, kaip šituos du magus rodė per lnk, kai atseit juos buvo uždarę kažkokiame tai name, kur tipo vaidenasi ir kaip jie lakstė jame ir panikavo net nepatyrusi akis matė, koks ten buvo montažas, kaip tipo per vienas duris įbėgi ,o kitoj pusėj iškart išbėgi... žodžiu, linkstama iki to, kad tai buvo gražus iliuzionistų triukas, kuris pakerėjo, apgavo visus, bet blaiviai mąstant, aiškėja, kad tai tik triukas, su didelėmis klaidomis
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą<...> bet blaiviai mąstant, aiškėja, kad tai tik triukas, su didelėmis klaidomis
Comment
-
Two Lithuanian illusionists have reportedly set a new world record for holding their breath underwater, organizers said.
Comment
-
Apie rekordą galima pažiūrėti BBC reportažą. Nuoroda įdėta pirmame naujienų portalo puslapyje
Comment
Comment