Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
-
Tikrai taip, nes nevykdomi įsipareigojimai. (t.y. nerodomi keturi pažadėti kanalai)
Komentuoti:
-
Dingo tik tiem kas analoginiu budu gaudo, kas skaitmena - tiem niekas nedingo. Pas mane viskas yra, o turiu INIT.
Komentuoti:
-
Jeigu nesusitvarkys per mėnesiuką (tuoj dingsiu vasarai pasidarbuoti, tai namuose teliko neprireiks ), tikrai keisiu. Pripratau prie VH1, dabar fone telikas kažkokią TV3 melodramą leidžia. :/
Komentuoti:
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąPas tave dar liko VH1? Lucky basturrd.
Atvaizdas
P.S. Dabar vasaros sezonas, iki rudens dėl LNK turėtų susitarti. Viskas bus čiki, vasarą išvis teliko nereiktų žiūrėti .
Komentuoti:
-
Pas tave dar liko VH1? Lucky basturrd.
P.S. Dabar vasaros sezonas, iki rudens dėl LNK turėtų susitarti. Viskas bus čiki, vasarą išvis teliko nereiktų žiūrėti .
Komentuoti:
-
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąNa va, nebematysi sensacingo "Aš myliu Lietuvą".
Ačiū Dievui, kad bent visokie Discovery, NatGeo, History, VH1 pas mane liko
Komentuoti:
-
INIT (Vinitos kaunietiškas tėtušis) atsisakė ir VH1. Daug blogiau negu netekti LNK :/.
Komentuoti:
-
Dėl pinigų nesusitarusi kabelinių TV grupė išjungė LNKatnaujinta 14.50
O aš ir žiūriu, kodėl pas mane kažkaip LNK dingo Nepagalvokit, kad aš ją mėgau žiūrėt, bet vistiek kažkaip keista kai nei iš šio, nei iš to dingsta kanalas.
P.s. Kažkaip Vinita ir Nickelodeon pradangino. Matyt, dėl kažko nesusitarė. O gaila, nes mėgdavau kartais pažiūrėt kai kuriuos animacinius
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąDomintu darbas pardavimuose b2b (didmena) arba eksporto vadyba. Uzdirbt ne maziau 2000Lt (gali but ir nuo rezultatu).
Vadinamus neformalius darbelisu irgi megstu
Komentuoti:
-
Domintu darbas pardavimuose b2b (didmena) arba eksporto vadyba. Uzdirbt ne maziau 2000Lt (gali but ir nuo rezultatu).
Vadinamus neformalius darbelisu irgi megstu
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąIdomu kokia situacija darbo rinkoje dabar, nes darbuotojai skundziasi, kad sunku trast darba, o darbdaviai, kad sunku rast bent pakenciama darbuotoja. Kazkaip atsirado laiko daugiau ir uzsimaniau kokios nors veiklos idomios papildomos, bet tik jei nereiks labai daug stengtis ja randant (nes nebutinas dalykas)
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąIdomu kokia situacija darbo rinkoje dabar, nes darbuotojai skundziasi, kad sunku trast darba, o darbdaviai, kad sunku rast bent pakenciama darbuotoja. Kazkaip atsirado laiko daugiau ir uzsimaniau kokios nors veiklos idomios papildomos, bet tik jei nereiks labai daug stengtis ja randant (nes nebutinas dalykas)
Bandyk, tikrai pasiseks. Man vienu metu teko net ignoruoti naujus darbo pasiūlymus, nes visą mėnesį kas savaitę gaudavo po 3 pasiūlymus. Vėliau mano vienas draugas verslininkas išaiškino, kad taip daryti negalima, nes progos pasitaiko, bet nesikartoja.
Komentuoti:
-
Idomu kokia situacija darbo rinkoje dabar, nes darbuotojai skundziasi, kad sunku trast darba, o darbdaviai, kad sunku rast bent pakenciama darbuotoja. Kazkaip atsirado laiko daugiau ir uzsimaniau kokios nors veiklos idomios papildomos, bet tik jei nereiks labai daug stengtis ja randant (nes nebutinas dalykas)
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąVa kazka apie sita privaziavima ir girdejau, tik kaip tik dabar skaitau funikulieriaus temoje, kad ten privaziavimas ribojamas ar kazkas tokio.
Komentuoti:
Komentuoti: