Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

City Cafe

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• HAMMER
    replied
    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    o kiek turi lyderiai?
    Šią savaitę aš lyderis, bet turiu tokią mintį ir dėl 1 vietos pakovot, va ten ir reik balsų juos vytis, nes seniai sukėlę Čia tie balsai lemia tik tiek, kol surinksi po 200 už misiją, nes gausi bonus'us papildomus. O gale komisija nugalėtoją rinks

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    o kiek turi lyderiai?

Komentuoti:

• HAMMER
    replied
    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    pabalsavau nežiūrėjau praktiškai nei vienos, atlikau mechaninį pagalbos darbą
    Ačiū, o žiūrėjimui ten turbūt pora valandų medžiagos kaip niekur Tik va labai jau lėtai su balsais judu 40-50 dabar ant visų misijų tik pribalsuota

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    pabalsavau nežiūrėjau praktiškai nei vienos, atlikau mechaninį pagalbos darbą

Komentuoti:

• HAMMER
    replied
    Ne, nebūtina visko kelti Buvo ankstesnėmis savaitėmis kai 97 man rodos prieš 100 misijų laimėjo Bet ten tiek niuansų, kad pvz db su bonusais už balsus manau laimėčiau prieš 100 misijų su tarkim nedaug bonusų

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Butina visas sukelt norint laimeti? Na pvz visas sukeles zmogus automatiskai pirmaus pries fantastiskai atlikusi ir "uzbalsuota" zmogu, kuris atliko tarkim visas isskyrus tris?

Komentuoti:

• HAMMER
    replied
    Gator, ne 2000, o 200 O laiko užtruko tikrai LABAI daug Bet smagu buvo... Na dar likę 16 misijų Žadu iki savaitgalio ar jei matysiu, kad gana - iki kitos savaitės pabaigti
    Fredi, didžioji dalis laisvalaikio čia praėjo, bet nesiskundžiu Ką įvykdžiau savaitgalinių išvykų metu, ką šiaip neturėdamas ką veikt, bet įdėdamas daug darbo
    O balsuoti reikia kaip post'e parašiau 3min darbas Leidžia balsuoti kartą į dieną Kolkas žiauriai reikia pagalbos nors ir stoviu su krūva bonusų, bet bijau, kad visų misijų iki savaitės galo nesukelsiu tai gali po to visokių siurpzių išlysti

Komentuoti:

• fredis
    replied
    is kur tiek laiko radai? Kosmosas ten, prabalsuoju ir pažiuriu, bet už visus sunkiai išeina prabalsuot

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Neblogai ten padirbejai, tiek misiju, kiek laiko uztruko?
    Pabalsavau, bet ziuriu ten po 30 balsu ir panasiai tai daugokai iki 2000 kiekvienai
    Su anekdotu vienas geresniu
    Paskutinis taisė Gator; 2011.08.03, 18:34.

Komentuoti:

• HAMMER
    replied
    Sveiki, kreipiuosi su pagalbos prašymu Retai kur dalyvauju, bet šįkart nusprendžiau sudalyvauti dėl įdomios idėjos, nes mėgstu visokius iššūkius Vykdžiau Carlsberg misijas ir bandau kovoti dėl šios savaitės prizo, o galiausiai turiu vilčių ir dėl pagrindinio pakovoti Norint gauti bonusų turiu kiekvienai misijai iki savaitės galo surinkti po 200 balsų, taigi tikiuosi Jūsų pagalbos paaukojant kelias savo laiko minutes prabalsuojant Balsuoti galima kartą per parą, taigi jei rasite laisvą minutę, gal padėsite ir kitądien
    Kreipiuosi su pagalbos prašymu, nes tai ne eilinis vote'inimas už nuotrauką ar pan. - nereikia jokių registracijų, FB puslapių like'ų ir pan. O į šį reikalą įdėjau tikrai labai daug laiko ir pastangų
    Balsuoti galite čia: http://www.carlsberg.lt/misijos/dalyviai/142/
    Palengvinimas balsavimui - atsidarę vieną misijų puslapy atsidarote to puslapio misijas viename tab'e ir kiekviename tab'e spausdami balsuoti uždarote jį akimirksiu Ctrl + W mygtukų pagalba akimirksniu
    Didelis AČIŪ pasiryšiantiems padėti

Komentuoti:

• Gator
    replied
    http://www.reuters.com/article/2011/...77017720110801

Kinai nukopijavo IKEA

Komentuoti:

• Kartmen
    replied
    Šita gera diagrama gimstamumo ir gyvenimo trukmės animacija

Akivaizdžiai matosi į ką pasaulis eina ilgesnis gyvenimas mažesnis gimstamumas.

Komentuoti:

• Kartmen
    replied
    Kadangi dėl mistinių priežasčių tema "šiaip įdomų" yra užrakinta tai įdėsiu čia.

Neseniai radau Google public data explorer kur galima rasti daugybe statistiko

Pvz1. Lietuvos, Latvijos ir Estijos gyventoju skaičiau diagrama 1980-2010.

Pvz2. Neįprastas animuotas statistikos pateikimo būdas.

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Rusijos sostinėje per katerio avariją Maskvos upėje nuskendo mažiausiai penki žmonės

Kai aš būsiu Rusijoj, tai priminkit man kad nesėsčiau į laivą paplaukioti. Dar ten neatslūgo emocijos po "Bulgarijos", o dar vienas spėjo nuskęst.

Komentuoti:

• Čikupakas
    replied
    Parašė fredis Rodyti pranešimą
    Kur Kaune geriausiai sutvarkytų mano fotiką - Panasonic DMC-TZ3? Veikia, tik juodą nuotrauką pastoviai padaro ir ekrane rodo juodą paveikslą ištisai, nors visą kitą info rodo...
    O! Man irgi praverstų, jeigu kasnors pasakytumėte gerą fotoaparatų taisyklą. Kartais pradeda objektyvas virpėt, dėl ko yra problemų darant kokybiškas foto.

Komentuoti:

• fredis
    replied
    Kur Kaune geriausiai sutvarkytų mano fotiką - Panasonic DMC-TZ3? Veikia, tik juodą nuotrauką pastoviai padaro ir ekrane rodo juodą paveikslą ištisai, nors visą kitą info rodo...

Komentuoti:

• Čikupakas
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą
    Tai nieko gero, ant benzino daugiau isleisciau jei ten vezciau. Cia dar su ta salyga, kad rasdiau pakankamo dydzio masina
    Kaip suprantu neverta tiketis nei keliu litu gauti ir pats pats geriausias variantas jau vien tas, kad is taves uz dyka paims ta technika?
    Užtat būsi gerą darbą padaręs.

O dar man idomi ka jie su ja daro, pavyzdziui tiem emp 50ct/kg tai tarkim uz saldytuva ar skalbykle 30Lt atsegtu. Kaip jie tuos pinigus atsiima? Ar ten tiesiog kokia nors ES aplinkosaugine programa, kur mokama jiems uz "utilizavima"?
    Manau, kad tinkamesnes detales pasilieka, o visa kita eina į perdirbimą.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Tai nieko gero, ant benzino daugiau isleisciau jei ten vezciau. Cia dar su ta salyga, kad rasdiau pakankamo dydzio masina
    Kaip suprantu neverta tiketis nei keliu litu gauti ir pats pats geriausias variantas jau vien tas, kad is taves uz dyka paims ta technika?

O dar man idomi ka jie su ja daro, pavyzdziui tiem emp 50ct/kg tai tarkim uz saldytuva ar skalbykle 30Lt atsegtu. Kaip jie tuos pinigus atsiima? Ar ten tiesiog kokia nors ES aplinkosaugine programa, kur mokama jiems uz "utilizavima"?

Komentuoti:

• Garbanius
    replied
    Uzvakar kaip tik klausiau supirktuveje. Moka kaip uz skarda. Pvz virykle 10lt. Tel numeris jei reikia: 861571328

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Maciau ju reklamas, bet jie tik "nemokamai surenka". Tiesa yra kainos ten parasytos, irgi kazkas po 50ct uz kg, bet neva tik jei pats atvezi i ju supirktuve, kuri berods net ir ne Kaune yra.

Komentuoti:

Working...
X