Parašė Paulius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąitariu nemokamo alaus nebus.....
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąalumi ne girdoma, o vaišinama. ne arkliai gi mes
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąApgailestauju Pauliau, bet teks kitamenesi bandyt
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą100litu niekad nepamaisytu, bet man tai tikrai nevilioja savo darbu i tokia vieta kist
Comment
-
Ką gi Kaune ryt siaus RAFES festivalis...Malonūs prisiminimai užplūsta apie RAFES'ą, nes tai studentiško gyvenimo Kaune ypatumai. KTU tikrai produktyvus su kokybiškais studentų renginiais (neseniai praėjo Infoshow, dar DiDi)...Liko 15 valandų iki RAFES pradžios, nors kaip priešinikų stovyklos atstovas iš VDU keliausiu tik į vakarinę dalį (greitai bus VDU Pavasario festivalis) Beje, gal kas buvote kada nors šiame renginyje? Gal kas nori įspūdžiais pasidalinti? O gal kas ir šiais metais ruošiasi eiti?
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąKuris čia tu?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąKą gi Kaune ryt siaus RAFES festivalis...Malonūs prisiminimai užplūsta apie RAFES'ą, nes tai studentiško gyvenimo Kaune ypatumai. KTU tikrai produktyvus su kokybiškais studentų renginiais (neseniai praėjo Infoshow, dar DiDi)...Liko 15 valandų iki RAFES pradžios, nors kaip priešinikų stovyklos atstovas iš VDU keliausiu tik į vakarinę dalį (greitai bus VDU Pavasario festivalis) Beje, gal kas buvote kada nors šiame renginyje? Gal kas nori įspūdžiais pasidalinti? O gal kas ir šiais metais ruošiasi eiti?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąSkaudi man tema rytojus Tiek daug norų buvo (RAFES, Tamabi goes Robbie Williams ir pas kursioką plotas) o gausis, kad namie sedėsiu po darbo Šiandien 37,5 Visgi tikriausiai būčiau RAFES'ą rinkęsis
Jei labai noresi, tai ir nueisi Viskas bus okLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąeij..... kur optimizmas dingo??
Jei labai noresi, tai ir nueisi Viskas bus okMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimą37,5 buvo tik namo grįžus. Ryt po darbo dienos bijau, kad dar baisiau busLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
O čia grįžta jis... (Akvos nelaimei).
Parašė Akvile Rodyti pranešimąman darbo diena ilga labai buna.....
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąvaistu butinai isgerk be to, rytoj ir grazu ora pranesa..... as vat irgi labai noreciau ten, bet del kitu priezasciu negalesiu..... man darbo diena ilga labai buna.....Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO čia grįžta jis... (Akvos nelaimei).
Iki pat ryto...
nepavyks
Man snd labai gera nuotaikaLinkėjimai,
Akvilė
Comment
Comment