(toliau dėstomi ne faktai, o tik mano nuomonė)
1) Jei jos eis į klubus, tai man jau jos nepatiks, nes jos norės visų.
2) Jei jos lankys visokius skautus ir lengvasias atletikas, tai joms neliks laiko bachūrams.
3) Jei jos kažkur vaikščios su draugėm - vienas kelių vistiek nekabinsi, taip nesąmonė. Lempa jautiesi.
4) Troleibuse užkalbinti? Įmanoma, bet greičiausiai nesusišnekėsite, nes nebus nieko bendro.
Aišku, šitas variantas turbūt reliausias
Nors su saviške tai halėj per Žalgirio varžes susipažinau.Tiesa, ji ten atėjo netyčia. su drauge.
(toliau dėstomi ne faktai, o tik mano nuomonė)
1) Jei jos eis į klubus, tai man jau jos nepatiks, nes jos norės visų.
2) Jei jos lankys visokius skautus ir lengvasias atletikas, tai joms neliks laiko bachūrams.
3) Jei jos kažkur vaikščios su draugėm - vienas kelių vistiek nekabinsi, taip nesąmonė. Lempa jautiesi.
4) Troleibuse užkalbinti? Įmanoma, bet greičiausiai nesusišnekėsite, nes nebus nieko bendro.
Aišku, šitas variantas turbūt reliausias
Nors su saviške tai halėj per Žalgirio varžes susipažinau.Tiesa, ji ten atėjo netyčia. su drauge.
1) Dėl klubų sutinku, bet kartais ten merginos irgi netyčia užklysta.
2) Čia nesutinku. Jei jos lanko tik savo malonumui tai tikrai atras laiko vaikinams. Jei jos profesionalės sportininkės tai jau sunkiau ;P.
3) Tai kabink vieną iš kelių :}.
/\ žinau tik viena - to niekada nereikia planuot. O merginų gali būt padorių bet kur, taip pat ir klubuose. Niekada neskirstau žmonių grupėm (pavyzdžiui, kauniečiai blogi, Žalgirio fanai nekultūringi, visi vyrai kiaulės ar merginos, vaikštančios po klubus, nori visų), nes visais atvejais tai sakantis žmogus tą pačią akimirką tampa neteisus.
Be manęs tokios diskusijos virė Išeik žmogau pusdieniui į darbą ir grįžes nebesupranti kas kaip Tikiuosi per likusį pusdienį + Ž - LR nieko nepražiopsosiu ir vakare sugrįšiu
Comment