Kur Kaune geriausiai sutvarkytų mano fotiką - Panasonic DMC-TZ3? Veikia, tik juodą nuotrauką pastoviai padaro ir ekrane rodo juodą paveikslą ištisai, nors visą kitą info rodo...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKur Kaune geriausiai sutvarkytų mano fotiką - Panasonic DMC-TZ3? Veikia, tik juodą nuotrauką pastoviai padaro ir ekrane rodo juodą paveikslą ištisai, nors visą kitą info rodo...
Comment
-
Rusijos sostinėje per katerio avariją Maskvos upėje nuskendo mažiausiai penki žmonės
Kai aš būsiu Rusijoj, tai priminkit man kad nesėsčiau į laivą paplaukioti. Dar ten neatslūgo emocijos po "Bulgarijos", o dar vienas spėjo nuskęst.
Comment
-
Kadangi dėl mistinių priežasčių tema "šiaip įdomų" yra užrakinta tai įdėsiu čia.
Neseniai radau Google public data explorer kur galima rasti daugybe statistiko
Pvz1. Lietuvos, Latvijos ir Estijos gyventoju skaičiau diagrama 1980-2010.
Pvz2. Neįprastas animuotas statistikos pateikimo būdas.Life is a game that no one wins
Comment
-
Šita gera diagrama gimstamumo ir gyvenimo trukmės animacija
Akivaizdžiai matosi į ką pasaulis eina ilgesnis gyvenimas mažesnis gimstamumas.Life is a game that no one wins
Comment
-
Sveiki, kreipiuosi su pagalbos prašymu Retai kur dalyvauju, bet šįkart nusprendžiau sudalyvauti dėl įdomios idėjos, nes mėgstu visokius iššūkius Vykdžiau Carlsberg misijas ir bandau kovoti dėl šios savaitės prizo, o galiausiai turiu vilčių ir dėl pagrindinio pakovoti Norint gauti bonusų turiu kiekvienai misijai iki savaitės galo surinkti po 200 balsų, taigi tikiuosi Jūsų pagalbos paaukojant kelias savo laiko minutes prabalsuojant Balsuoti galima kartą per parą, taigi jei rasite laisvą minutę, gal padėsite ir kitądien
Kreipiuosi su pagalbos prašymu, nes tai ne eilinis vote'inimas už nuotrauką ar pan. - nereikia jokių registracijų, FB puslapių like'ų ir pan. O į šį reikalą įdėjau tikrai labai daug laiko ir pastangų
Balsuoti galite čia: http://www.carlsberg.lt/misijos/dalyviai/142/
Palengvinimas balsavimui - atsidarę vieną misijų puslapy atsidarote to puslapio misijas viename tab'e ir kiekviename tab'e spausdami balsuoti uždarote jį akimirksiu Ctrl + W mygtukų pagalba akimirksniu
Didelis AČIŪ pasiryšiantiems padėtiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Gator, ne 2000, o 200 O laiko užtruko tikrai LABAI daug Bet smagu buvo... Na dar likę 16 misijų Žadu iki savaitgalio ar jei matysiu, kad gana - iki kitos savaitės pabaigti
Fredi, didžioji dalis laisvalaikio čia praėjo, bet nesiskundžiu Ką įvykdžiau savaitgalinių išvykų metu, ką šiaip neturėdamas ką veikt, bet įdėdamas daug darbo
O balsuoti reikia kaip post'e parašiau 3min darbas Leidžia balsuoti kartą į dieną Kolkas žiauriai reikia pagalbos nors ir stoviu su krūva bonusų, bet bijau, kad visų misijų iki savaitės galo nesukelsiu tai gali po to visokių siurpzių išlystiMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Ne, nebūtina visko kelti Buvo ankstesnėmis savaitėmis kai 97 man rodos prieš 100 misijų laimėjo Bet ten tiek niuansų, kad pvz db su bonusais už balsus manau laimėčiau prieš 100 misijų su tarkim nedaug bonusųMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąpabalsavau nežiūrėjau praktiškai nei vienos, atlikau mechaninį pagalbos darbąMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo kiek turi lyderiai?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąaišku tai kiek dar dienų turiu balsuoti?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąNorėčiau pasakyti, kad šiandien jūs labai gerai atrodot!Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment