Domintu darbas pardavimuose b2b (didmena) arba eksporto vadyba. Uzdirbt ne maziau 2000Lt (gali but ir nuo rezultatu).
Vadinamus neformalius darbelisu irgi megstu
Domintu darbas pardavimuose b2b (didmena) arba eksporto vadyba. Uzdirbt ne maziau 2000Lt (gali but ir nuo rezultatu).
Vadinamus neformalius darbelisu irgi megstu
Na čia ne mano sritis, tad daug patarti negaliu, bet geriausia manau ieškoti per populiariausius portalus cvonline ir cvbankas, ten daugiausia pasiūlymų ,patogi paieška. Ir kaip Wycka minėjo nusiųsk CV su geru motyvaciniu laišku, tik netuščiažodžiauk, koks esi kietas ir kiek visko daug moki. Parašyk konkrečiai apgalvojęs, kodėl būtent tu tinki šitam darbui geriau nei kiti kandidatai ir kodėl nori būtent čia dirbti.
O aš ir žiūriu, kodėl pas mane kažkaip LNK dingo Nepagalvokit, kad aš ją mėgau žiūrėt, bet vistiek kažkaip keista kai nei iš šio, nei iš to dingsta kanalas.
P.s. Kažkaip Vinita ir Nickelodeon pradangino. Matyt, dėl kažko nesusitarė. O gaila, nes mėgdavau kartais pažiūrėt kai kuriuos animacinius
Jeigu nesusitvarkys per mėnesiuką (tuoj dingsiu vasarai pasidarbuoti, tai namuose teliko neprireiks ), tikrai keisiu. Pripratau prie VH1, dabar fone telikas kažkokią TV3 melodramą leidžia. :/
Nežiūriu (-ėjau) aš šitos nesamonės Per LNK žiūrėdavau nebent tik filmus vakarais. Ir tai tik būdamas kaime ir neturėdamas kompo. Todėl man ir negaila
Truputi nesupratau del ko tau negaila? Juk LNK gali matyt nemokamai ir be kabelines. Net jei ir neturi skaitmeninuo priedelio ar TV su skaitmeniuniu dvtb imtuvu - vis dar transliuojama per analoga LKL yra
Ne, ne to nesupratau. Nesupratau kodel tu sakai negaila jeigu tu jos apskritai nepraradai (nes ji rodoma nemokamai kiekviename TV nepriklausomai nuo kabelines)
Ne, ne to nesupratau. Nesupratau kodel tu sakai negaila jeigu tu jos apskritai nepraradai (nes ji rodoma nemokamai kiekviename TV nepriklausomai nuo kabelines)
Man jos tiesiog nereikia ir bent jau aš jos per TV paiešką neieškosiu
Comment