Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

City Cafe

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Domintu darbas pardavimuose b2b (didmena) arba eksporto vadyba. Uzdirbt ne maziau 2000Lt (gali but ir nuo rezultatu).
    Vadinamus neformalius darbelisu irgi megstu

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
      Domintu darbas pardavimuose b2b (didmena) arba eksporto vadyba. Uzdirbt ne maziau 2000Lt (gali but ir nuo rezultatu).
      Vadinamus neformalius darbelisu irgi megstu
      Na čia ne mano sritis, tad daug patarti negaliu, bet geriausia manau ieškoti per populiariausius portalus cvonline ir cvbankas, ten daugiausia pasiūlymų ,patogi paieška. Ir kaip Wycka minėjo nusiųsk CV su geru motyvaciniu laišku, tik netuščiažodžiauk, koks esi kietas ir kiek visko daug moki. Parašyk konkrečiai apgalvojęs, kodėl būtent tu tinki šitam darbui geriau nei kiti kandidatai ir kodėl nori būtent čia dirbti.
      Flickr

Comment

O kokioj srityje tamsta? Jei nepaslaptis. Ir kaip situacija ten?

Comment

Dėl pinigų nesusitarusi kabelinių TV grupė išjungė LNKatnaujinta 14.50

O aš ir žiūriu, kodėl pas mane kažkaip LNK dingo Nepagalvokit, kad aš ją mėgau žiūrėt, bet vistiek kažkaip keista kai nei iš šio, nei iš to dingsta kanalas.

P.s. Kažkaip Vinita ir Nickelodeon pradangino. Matyt, dėl kažko nesusitarė. O gaila, nes mėgdavau kartais pažiūrėt kai kuriuos animacinius
          You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Na va, nebematysi sensacingo "Aš myliu Lietuvą".

Comment

INIT (Vinitos kaunietiškas tėtušis) atsisakė ir VH1. Daug blogiau negu netekti LNK :/.

Comment

Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
                Na va, nebematysi sensacingo "Aš myliu Lietuvą".
                Nežiūriu (-ėjau) aš šitos nesamonės Per LNK žiūrėdavau nebent tik filmus vakarais. Ir tai tik būdamas kaime ir neturėdamas kompo. Todėl man ir negaila

Ačiū Dievui, kad bent visokie Discovery, NatGeo, History, VH1 pas mane liko

Miestai.net FB

Comment

Ir gerai. Vistiek nieko gero nerodė

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                    Ir gerai. Vistiek nieko gero nerodė
                    o "Dviracio zinios"?

Comment

Pas tave dar liko VH1? Lucky basturrd.

P.S. Dabar vasaros sezonas, iki rudens dėl LNK turėtų susitarti. Viskas bus čiki, vasarą išvis teliko nereiktų žiūrėti .

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
                        Pas tave dar liko VH1? Lucky basturrd.

Atvaizdas

P.S. Dabar vasaros sezonas, iki rudens dėl LNK turėtų susitarti. Viskas bus čiki, vasarą išvis teliko nereiktų žiūrėti .
                        Tai pasikeisk savo INIT į kokią kitą, kur rodo VH1

Miestai.net FB

Comment

Jeigu nesusitvarkys per mėnesiuką (tuoj dingsiu vasarai pasidarbuoti, tai namuose teliko neprireiks ), tikrai keisiu. Pripratau prie VH1, dabar fone telikas kažkokią TV3 melodramą leidžia. :/

Comment

Dingo tik tiem kas analoginiu budu gaudo, kas skaitmena - tiem niekas nedingo. Pas mane viskas yra, o turiu INIT.

Comment

Ar tai galėtų būti priežastis nutraukti terminuotą sutartį?

Comment

Tikrai taip, nes nevykdomi įsipareigojimai. (t.y. nerodomi keturi pažadėti kanalai)

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                  Nežiūriu (-ėjau) aš šitos nesamonės Per LNK žiūrėdavau nebent tik filmus vakarais. Ir tai tik būdamas kaime ir neturėdamas kompo. Todėl man ir negaila
                                  Truputi nesupratau del ko tau negaila? Juk LNK gali matyt nemokamai ir be kabelines. Net jei ir neturi skaitmeninuo priedelio ar TV su skaitmeniuniu dvtb imtuvu - vis dar transliuojama per analoga LKL yra

Comment

Truputi nesupratau del ko tau negaila?
                                    Š rodė, todėl ir negaila.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                      Š rodė, todėl ir negaila.
                                      Ne, ne to nesupratau. Nesupratau kodel tu sakai negaila jeigu tu jos apskritai nepraradai (nes ji rodoma nemokamai kiekviename TV nepriklausomai nuo kabelines)

Comment

Ne, ne to nesupratau. Nesupratau kodel tu sakai negaila jeigu tu jos apskritai nepraradai (nes ji rodoma nemokamai kiekviename TV nepriklausomai nuo kabelines)
                                        Kažkaip pas mane nerodo, nors ir turėtų

Comment

Man jos tiesiog nereikia ir bent jau aš jos per TV paiešką neieškosiu

Miestai.net FB

Comment

Working...
                                          X