Parašė Vaidosius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
BaltMotorShow 2007, Vilnius. Pirma dalis.
Collapse
X
-
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąSenesnis Peugeot 406 Coupe man žymiai gražesnis už 407-ąjį. Pirmojo dizainą darė Pininfarina...
Komentuoti:
-
Parašė FeO Rodyti pranešimąNa truputi ipilsiu deguto
Atvirai sakant man labai nepatiko mersedesu paroda... Tipo i vidu leisim tik rimtus klientus... Buvo uzrakinti visi... Arogantai blen
Komentuoti:
-
Aš ištaikiau progą atsisest į flagmaną S-class. Nieko įspūdingo viduje, Lexus vidus žymiai prabangesnis. Ko gero, visos gerosiosios Mercedes savybės atsiskleidžia kelyje.
Komentuoti:
-
Parašė FeO Rodyti pranešimąNa truputi ipilsiu deguto
Atvirai sakant man labai nepatiko mersedesu paroda... Tipo i vidu leisim tik rimtus klientus... Buvo uzrakinti visi... Arogantai blen
Komentuoti:
-
C klase nauja kieta, jo. GL irgi. ML ir CL kaip reikalas pertvarke.
Pagal mane nlb vykes mersu modelis yra R, nuotraukose jo nematyt, bet yra toks vienas naujesniu. Koncepcija nauja, bet tiem, kas ja galetu ipirkt vargu ar reikia universalo paaukstinta stogo linija keturiais varomais ratais.
http://www.silberauto.lt/mercedes-be...183868519ac084
Komentuoti:
-
Na truputi ipilsiu deguto
Komentuoti:
-
Man tai labai C klasė patiko (Geras) Tikrai vykęs ir puikiai padarytas modelis, ypač versija su AMG apdaila ( nuotraukoje sidabrinis). Tiesiop niiice
Komentuoti:
-
Ačiū abiems SLK nors ir daugiau moteriškas, bet visvien man baisiai patinka
Komentuoti:
-
Galėjau nežiūrėt į tą MB standą Susinervinau, apsiverkiau ir toliau eisiu taupyt C klasė tikrai neblogai atrodo
Komentuoti:
-
Papildysiu Mercedesais, Dodge ir Chrysler:
Beje greit turėtų Kaune naują Mercedes centrą atidaryti.
Komentuoti:
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąSorry, bet nesusilaikysiu B**T Neįtikėtina, bet antra paroda iš eilės nepamatau Mercedes stendo Kurioje salėje jis buvo?
Komentuoti:
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąSenesnis Peugeot 406 Coupe man žymiai gražesnis už 407-ąjį. Pirmojo dizainą darė Pininfarina...
Komentuoti:
-
Senesnis Peugeot 406 Coupe man žymiai gražesnis už 407-ąjį. Pirmojo dizainą darė Pininfarina...
Komentuoti:
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąAčių Hammer, neveltui šių automobilių dizainu rūpinasi viena geriausių kompanijų "Pininfarina". Gaila, kad parodoje nebuvo eksponuojamas gražiausias pastarųjų metų Alfa Romeo kūrinys - C8 Competizione.
Komentuoti:
-
Alfos kuo tolyn tuo gražyn
Komentuoti:
-
Parašė Rokas Rodyti pranešimąPrie įėjimo, po dešine. Baltas, nestacionarus atskiras pavilionas.
Komentuoti:
-
Parašė keen Rodyti pranešimąNu pavarei, Hammer ! Tikrai ziauriai ispudinga ...
Komentuoti:
Komentuoti: