Parašė 99
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
BaltMotorShow 2007, Vilnius. Pirma dalis.
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąSenesnis Peugeot 406 Coupe man žymiai gražesnis už 407-ąjį. Pirmojo dizainą darė Pininfarina...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąSorry, bet nesusilaikysiu B**T Neįtikėtina, bet antra paroda iš eilės nepamatau Mercedes stendo Kurioje salėje jis buvo?
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Ačiū abiems SLK nors ir daugiau moteriškas, bet visvien man baisiai patinkaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
C klase nauja kieta, jo. GL irgi. ML ir CL kaip reikalas pertvarke.
Pagal mane nlb vykes mersu modelis yra R, nuotraukose jo nematyt, bet yra toks vienas naujesniu. Koncepcija nauja, bet tiem, kas ja galetu ipirkt vargu ar reikia universalo paaukstinta stogo linija keturiais varomais ratais.
http://www.silberauto.lt/mercedes-be...183868519ac084Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė FeO Rodyti pranešimąNa truputi ipilsiu deguto
Atvirai sakant man labai nepatiko mersedesu paroda... Tipo i vidu leisim tik rimtus klientus... Buvo uzrakinti visi... Arogantai blen
Comment
-
Parašė FeO Rodyti pranešimąNa truputi ipilsiu deguto
Atvirai sakant man labai nepatiko mersedesu paroda... Tipo i vidu leisim tik rimtus klientus... Buvo uzrakinti visi... Arogantai blenLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąSenesnis Peugeot 406 Coupe man žymiai gražesnis už 407-ąjį. Pirmojo dizainą darė Pininfarina...
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąAš ištaikiau progą atsisest į flagmaną S-class. Nieko įspūdingo viduje, Lexus vidus žymiai prabangesnis. Ko gero, visos gerosiosios Mercedes savybės atsiskleidžia kelyje.
Comment
Comment