Ačių Hammer, neveltui šių automobilių dizainu rūpinasi viena geriausių kompanijų "Pininfarina". Gaila, kad parodoje nebuvo eksponuojamas gražiausias pastarųjų metų Alfa Romeo kūrinys - C8 Competizione.
O taip... Puse kortelės fotoaparato tokiam "daiktui" skirčiau Deja Lietuvoj tokių modelių nesulauksim tikriausiai dar kurį laiką parodose O kartais pasvajoju, kad ir kokių konceptų atvežt galėtų
C klase nauja kieta, jo. GL irgi. ML ir CL kaip reikalas pertvarke.
Pagal mane nlb vykes mersu modelis yra R, nuotraukose jo nematyt, bet yra toks vienas naujesniu. Koncepcija nauja, bet tiem, kas ja galetu ipirkt vargu ar reikia universalo paaukstinta stogo linija keturiais varomais ratais. http://www.silberauto.lt/mercedes-be...183868519ac084
Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Atvirai sakant man labai nepatiko mersedesu paroda... Tipo i vidu leisim tik rimtus klientus... Buvo uzrakinti visi... Arogantai blen
Trumparegiai bukapročiai. Dabar neturtingi studentai, po 10-15 metų potencialūs pirkėjai. O kokį įvaizdį formuoja? įdomu ką apie vietinių atstovų tokią politiką pasakytų koncerno vadovybė...
Aš ištaikiau progą atsisest į flagmaną S-class. Nieko įspūdingo viduje, Lexus vidus žymiai prabangesnis. Ko gero, visos gerosiosios Mercedes savybės atsiskleidžia kelyje.
Atvirai sakant man labai nepatiko mersedesu paroda... Tipo i vidu leisim tik rimtus klientus... Buvo uzrakinti visi... Arogantai blen
o as visai nesigilinau, kam jie dureles atrakina Jei man reikia, tai paprasau dedes su kostiumu ir jis duris atrakina Taip ir jaguare pasedejau, ir merse ir jei man nepaaiskins, kad as gal ne potenciali pirkeja, nes man ant kaktos banko saskaitos turinys neuzrasytas
Aš ištaikiau progą atsisest į flagmaną S-class. Nieko įspūdingo viduje, Lexus vidus žymiai prabangesnis. Ko gero, visos gerosiosios Mercedes savybės atsiskleidžia kelyje.
Per Silberauto 5 metų jubiliejų (kažkur prieš 2 mėnesius) sėdėjau CLS'e, tai jausmas kaip rūsyje. Vietos nedaug, apžvelgiamumas nedidelis, tai vienas žmogus gerai pasakė - Golfe vietos daugiau nei šitame Mercedes'e
Comment