Siek tiek is kitos operos. Paskutinikart budamas Vilniuje maciau kelias 2006 laidos Toyota Corolla
idomu, kiek populiarios sios masinos Lietuvoje siuo metu? Mano supratimu, tai vienas labiausiai vykusiu Toyotos dizainu sitoje klaseje... naudojami dizaino elementai is dabartiniu Lexus ir kitu brangesniu Toyotos modeliu (Camry, Aurion). Vienas Bankoko taxi vairuotojas pasakojo negalejes atsidziaugti tokia nauja Toyota ("Camry design same same!" )
/\
Šalia mano namų viena tokia raudona dažnai stovi, dizainas tikrai atkreipia dėmesį, įdomiai atrodantis automobilis, nuotrauka neperteikia kažkaip to įdomumo, gerokai paprasčiau nei realybėje atrodo .
Klausimą turiu, gal kas susidūręs perkant naują automobilį, kaip smarkiai kaip papildomą įrangą tonuotus stiklus galima pasirinkti?
Škoda siūlo kažkokį SunSafe Glass paketą, bet nei charakteristikų, nei nuotraukų kaip atrodytu, nėra.
Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Klausimą turiu, gal kas susidūręs perkant naują automobilį, kaip smarkiai kaip papildomą įrangą tonuotus stiklus galima pasirinkti?
Škoda siūlo kažkokį SunSafe Glass paketą, bet nei charakteristikų, nei nuotraukų kaip atrodytu, nėra.
Bent jau VW perkant galima tonuotus galinius langus pasirinkti (tokie žalsvi sodriai). Neblogai atrodo, o iš vidaus beveik nepastebėsi jog tamsinta. Koks pralaidumas tikrai nepasakysiu. O Škoda manau tą patį variantą žalsvą kaip ir VW siūlo
Mano Skodos visi soniniai langai ir galinis stiklas svelniai tonuoti. is vidaus tikrai net nepasakytum, kad jie tamsinti, o vat is isores siek tiek matosi.
Na vat, kad galinius užtonuotus ar užklijuotus imt galima tai suprantama. Tatai įmanoma ir savo jėgom pasidaryt, tačiau kaip gaut legalų privatumą be jokių blatų, štai kas įdomu.
Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Na vat, kad galinius užtonuotus ar užklijuotus imt galima tai suprantama. Tatai įmanoma ir savo jėgom pasidaryt, tačiau kaip gaut legalų privatumą be jokių blatų, štai kas įdomu.
pas mane visi tie langai gamykliskai tonuoti. kai ejau tech apziura, tai ant stiklo uzrasus paziurejo ir viskas, nieko nesikabino. Bet kaip sakiau, jie tonuoti labai nedaug. Visisko privatumo tikrai nebus
pas mane žalsvai, gamykliškai tonuoti. Atrodo jokio pliuso - is lauko zalsvi, viduj nesimato to žalsvumo, bet ilgiau pavažiavus saulėtą dieną pamatai pliusą tokių langų - akys nepavargsta kažkaip... Kažkas panašaus į akinius be dioptrijų, skirtus darbui prie kompo
Comment