Parašė Mjso
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Paantrinsiu Gator, kad tas 6 BMW ir mano akimis buvo visiška tragedija. Paprasčiausiai sugadino gražią mašiną... Apie naująjį jų projektą išvis patyliuKartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)
Comment
-
Na aš irgi stoju į tų stovyklą, kuriems iš šono pusė lietuvių pavyduoliai atrodo Man asmeniškai originalus BMW 6 yra vienas tobuliausių automobilių, jeigu ne nr1 šiuo metu. Tačiau tikrai negaliu pasakyti, kad su raudonuoju BMW buvo sugadintas. Vienintelė vieta kuri man jame nepatinka - galinis ženkliukas, kažkaip subjaurojo galą, o daugiau aš tam BMW didelių priekaištų neturiu ir man džiugu, kad žmogus netingi įdėti tiek darbo ir padaryti kažką unikalaus Daugiau tokių nagingų žmonių. O apie CLS nieko nespręsiu kol nepamatysiu galutinio varianto. P.S. kiek žinau čia ne tas pats asmuo, o BMW savininko brolisMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
„TH!NK city“ gėdins visureigių vairuotojus
Parašė lrt.ltMasiniam vartojimui skirti elektromobiliai „TH!NK city“ Didžiojoje Britanijoje pasirodys jau šiais metais.
Kol kas dar nė vienas elektromobilis neužėmė masinio vartojimo rinkos. Planuojama, jog pirmasis tokio tipo automobilis Didžiąją Britaniją pasieks šių metų paskutinįjį ketvirtį.
Tai bus norvegų gamybos „TH!NK city“ – dvivietė transporto priemonė, pasiekianti maksimalų 104 km/h greitį, o iki 50 km/h įsibėgėja per 6,5 sekundės. „Mažylis“ galės nuvažiuoti 200 km atstumą krovus akumuliatorių 10 valandų. Įkrauti jį bus galima iš bet kokios buitinės elektros rozetės.
Eksploatacijos išlaidos žada būti tikrai neįprastos – preliminariais duomenimis, elektros išlaidos 1 tūkst. km sudarys apie 40 Lt.
„TH!NK city“ gamyba pradėta pernai lapkritį Norvegijos gamykloje Oslo priemiesčiuose. Šiais metais gamykla turėtų pasiekti maksimalų pajėgumą – 3,5 tūkst. automobilių per vieną pamainą (gamykloje per parą dirba dvi pamainos).
95 proc. „TH!NK city“ konstrukcijos yra sudaryta iš perdirbamų medžiagų. Pati transporto priemonė tenkina griežtus Europos ir JAV saugumo reikalavimus tiek miesto, tiek greitkelio sąlygoms. Joje sumontuota ABS stabdžių sistema, oro pagalvės, modernūs saugos diržai, daugybė kitų techninių naujovių.
Preliminari „TH!NK City“ kaina – apie 62 tūkst. Lt.
Kelios nuotraukos:
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąkazkaip tu primygtinai kisi Lexusus
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO gereuse masina ira BMV ir audi simc arba audi du simtai su pagerinimais nepralenkema kokibe!
udi simc
au du simtai
BMV
BMW E38, E39, E46 ir Audi A/S 4/6/8 geriau. Nors tavo minetos savo laiku irgi buvo puikios masinos.Paskutinis taisė kaunaz; 2008.03.27, 02:43.
Comment
Comment