Man Alfa 159 labai patinka Na o čia jau minėta EVO X saldžiausia svajonė
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
2003 metais buvau USA, dirbau vieną dieną tarp darbų juodų, vieną valandą pasivažinėjau po miestuką, kaip tik tuo metu kai vyko Car Show. Tai pasidalinsiu...
Kamsčiai miestelyje tik per tokius renginius ir tik vasarą. Beje Ford džipukas man labai patiko, gera šeimyninė mašina.
Trys sesės būtų įdomu vieną iš jų pamūčinti...
Legenda
Ir labiausiai įstrigęs aparatas. Panašus į Leonorą iš filmo "Dingti per 60 sekundžių"...
Daug nuotraukų nepadariuau, nes prabėgom viskas vyko, nes į s..... darbą reikėjo, dbr gaila, kad neatsiprašiau nuo to darbo...You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Rokas Rodyti pranešimąJei ką nors geresnio žinot - parodykit
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąTokios mašinos skirtos vaikams, fyfoms ir pižonams
Comment
-
Parašė Rokas Rodyti pranešimąMan rods tau pas gera daktarą reik užsirašyt
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąTokios mašinos skirtos vaikams, fyfoms ir pižonams
Zodziu nusisnekejai ziauriai.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKokios masinos skirtos vaikams - nezinau, bet fyfoms turetu patikt koks grabelis su blizguciais, kibiras, o pizonams turetu buti neskoningai apdekoruota masina visokiais brangakmeniais ir panasiai. Sita masina tiesiog per gera, kad ja galetu vairuoti tavo minetos kategorijos.
Zodziu nusisnekejai ziauriai.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąAš nežinau kodėl, bet man MB nauji kupė asocijuojasi su žilstelėjusiais, pliktelėjusiais pilvotais dėdėm, kurie "draugauja" su per pusę jaunesnėm asabom.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO jeigu tie dedes turi ilga vairavimo patirti, ir nori masinos vairavimo malonumui, kam ji ir skirta, tai jie vistiek pizonai?
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąŠiuo atveju aš nekalbu apie vairavimą, o kalbu tik apie išvaizdą. Tarkim man Saab 9-3 coupe daug gražesnė už visus CLS, CLK ir t.t. - ir kalbu tik apie išvaizdą. Be to, nesuprantu poničkų, kurios iš Vilniaus retai su savo MB išvažiuoja, nei nuspaudžia kur greičiau, nei ką - tik įvaizdžio dalis, kaip koks jorkšyro terjeras
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąŠiuo atveju aš nekalbu apie vairavimą, o kalbu tik apie išvaizdą. Tarkim man Saab 9-3 coupe daug gražesnė už visus CLS, CLK ir t.t. - ir kalbu tik apie išvaizdą. Be to, nesuprantu poničkų, kurios iš Vilniaus retai su savo MB išvažiuoja, nei nuspaudžia kur greičiau, nei ką - tik įvaizdžio dalis, kaip koks jorkšyro terjeras
Comment
-
Man dideli CL'o galiniai šoniniai langai kažkaip visiškai nesižiūri (ir praėjusios, ir dabartinės kartos)... Savo išvaizda man kur kas labiau patinka SL, net ir su uždarytu stogu... Tiesa, kiek tako matyti atnaujinto SL "spyshot'ų", priekio dizainas visiškai subjaurotas ir primena CLS, kuris, mano nuomone, yra vienas bjauriausiai atrodančių naujų Mersų
Comment
-
Nauja Mazda6 tuoj pasirodys salonuose:
http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...6/mazda_6.html
Turėtų būti super mašiniukas. Jau 2002 modelis buvo labai, labai neblogas.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąNauja Mazda6 tuoj pasirodys salonuose:
http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...6/mazda_6.html
Turėtų būti super mašiniukas. Jau 2002 modelis buvo labai, labai neblogas.
O dėl Vaidui dėl CL galiu pasakyt kad man jis labai patinka. Tiek CL tiek C klasė nauja. Tsakank skonio reikalas dizainas ir tiek
Comment
-
Parašė Dzipas Rodyti pranešimąAš ją Kaune gatvėj gyvai mačiau, tikrai labai gerai atrodo. Ir gan nemažai didesnė už ankstesnę, ar čia tik optinė apgaulė?
O dėl Vaidui dėl CL galiu pasakyt kad man jis labai patinka. Tiek CL tiek C klasė nauja. Tsakank skonio reikalas dizainas ir tiek
Ispudingai atrodo.
Comment
-
Parašė Rokas Rodyti pranešimąApskritai MB labai atsigavo ant naujų modelių
E
CLK
SL:
ir dar kazkoks konceptas:
Comment
Comment