O, meilė BMW išlieka, tiesiog norisi papildomai pasivažinėti kitaip (kol nesuremontuos Vilijampolės tilto)
as kait tik vakar brolio automobiliu per vilijampoles tilta vaziavau, o jis sedejo salia ir asara brauke.... bet manau kad greitai to tilto neremontuos.... motociklu bijodavau per ta tilta vaziuot.......
Aš pats su e39 jau metus važinėjuos, tai per tuos metus karta pasikeičiau priekines kaladėles ir vieną daviklį. Drožiu po n kilometrų ir jokių problemų. Maloniai nustebintas patvarumu
Aš pats su e39 jau metus važinėjuos, tai per tuos metus karta pasikeičiau priekines kaladėles ir vieną daviklį. Drožiu po n kilometrų ir jokių problemų. Maloniai nustebintas patvarumu
Puiki auto
When a man lies, he murders some part of the world
Aisku kaimuose tokiu niekas nepirks (o net ir kaimuose keliai siais laikais nera tokie blogi, jei tai ne Rusija ir ne Kambodza), o bus, ko gero, turtingu teveliu vaikeliu zaisliukai didmiesciuose
Nerimsta vokiečiai su savo eksperimentais Pirma BMW su savo "SUV coupe" (X6), dabar šitas...
Žiūrėsim kaip jiem seksis, nors teisybę pasakius, manau, kad nekaip, nes tiek coupe tiek cabriolet stiliaus automobiliai nėra skirti off-road'ui, o jų pagrindinis tikslas - pozavimas ir atrodymas gražiai (dažniausiai paaukojant vos ne visą vietą gale). Nors ką gali žinoti...
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Nerimsta vokiečiai su savo eksperimentais Pirma BMW su savo "SUV coupe" (X6), dabar šitas...
Žiūrėsim kaip jiem seksis, nors teisybę pasakius, manau, kad nekaip, nes tiek coupe tiek cabriolet stiliaus automobiliai nėra skirti off-road'ui, o jų pagrindinis tikslas - pozavimas ir atrodymas gražiai (dažniausiai paaukojant vos ne visą vietą gale). Nors ką gali žinoti...
kad ir "off-road" a la X5 yra skirti ne offroad'ui visos tokios masinos skirtos pozavimui
Aisku kaimuose tokiu niekas nepirks (o net ir kaimuose keliai siais laikais nera tokie blogi, jei tai ne Rusija ir ne Kambodza), o bus, ko gero, turtingu teveliu vaikeliu zaisliukai didmiesciuose
Kodėl nepirks? Kokiais 2020 metais bus pilnas Marijampolės turgus tokių, visos bus 'ledinės" ir "nedaužtos".
kad ir "off-road" a la X5 yra skirti ne offroad'ui visos tokios masinos skirtos pozavimui
As buvau gan negatyviai nusistates SUV'u atzvilgiu. Visgi dabar, jeigu leistu finansiniai rodikliai, ko gero, pirkciau butent kazka is to segmento.
Beje, buvau pritrenktas (tiek pernai tiek siemet) SUV'u skaiciumi, kuri maciau Bankoko gatvese. Atrodo, kad toms masinoms ten suteiktas kone "dievo" satusas.
Dar idomu tai, kad stai toks "zveris" (Toyota Fortuner t.y. is esmes Hilux SUV versija) apskritai nera pardavinejamas nei Europoje, nei JAV, o tik kai kuriose Azijos salyse ir P.Amerikoje... nors tai vienas kieciausiu tokiu "dzipu", koki esu mates (bent jau isores dizaino ir "piktumo" prasme).
Sita per TV maciau. Ten ne vien mokejimas, bet ir masinos perdarytos. Atbuline pavara kazkaip staigiai persijungia, dar kazkas ten perdaryta. Bet graziai atrodo.
Kaip zinia Rover kompanija Britanijoje pasitrauke is verslo, nes gamino labai nevykusias masinas
Kinu kompanija juos perpirko ir pradejo gamyba Kinijoje. Tik su pavadinimu kazkas netaip (jo, ko gero nenupirko).. o ir kam reikia, skamba panasiai (kaip ir Panasonix)...
Comment