Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Sakė pirkti bet ką, tik ne Toyota Auris
Aš dėl Auris tau jau pritariu, kai ilgiau pavažinėjau nauju Nissan Leaf. Tačiau jei reikia rinktis tarp Auris ir Golf - renkuosi Auris. Nes Auris bent jau adekvačiai reaguoja į akceleratoriaus pedalą, net jei variklis su variatorium iš ties skleidžia neadekvatų variklio garsą ir neturi visai galios greičiau važiuojant. Bet kokio velnio tu, kaip mėgstantis kokybę, pasiėmei litro variklį?Paskutinis taisė andyour; 2019.02.16, 12:20.
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimą
John.Tai kiek kuro degini su savo mk7?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąMano Mk.VI Variant 1.6 TDI ėda apie 5l.
Comment
-
John.Tai kiek kuro degini su savo mk7?Paskutinis taisė andyour; 2019.02.16, 17:49.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Geriausia kaina:
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Lietuvoje ne tokios panetkės. Reikia pirkti premium klasės automobilį ir į jį dėti dujas. Arba pirkti BMW su silpnu dyzeliuku. John tokiu pat motyvu nusipirko Golfą - savo klasėje santykinai gerą mašiną su neadekvačiu/pigiu varikliu, kokius deda į mažiukus Fiatus.
O tavo nuomone kaip suprantu jei imt BMW tai tik 3.0 kaip minimun?
Comment
-
O tai ka reikejo pirkt tavo nuomone Aurisa ar koky Focusa? Siaip as buciau taupes iki 1.5TFSI
O tavo nuomone kaip suprantu jei imt BMW tai tik 3.0 kaip minimun?
BMW silpniausi benzinai yra plius minus normaliai daryti. BMW perka dėl jos sportiškumo, o dyzelis, ypač silpnas, ne sportiškas variklis.
Paskutinis taisė andyour; 2019.02.16, 22:00.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSprendžiant iš andyour supratimo apie automobilius, jam apskritai nereiktų vairuoti ko nors sudėtingesnio už vaikišką triratį
Comment
-
Aš ir manau, kad 1.6 yra jau tas minimumas tokiam automobiliui kaip Golfas. Tokio variklio ir išliekamoji vertė turėtų būti didesnė. Apskritai, jei tu perki naują mašiną, tu jau bet kokiu atveju netaupai, nes ne už paskutinius pinigus perka naujas mašinas.
BMW silpniausi benzinai yra plius minus normaliai daryti. BMW perka dėl jos sportiškumo, o dyzelis, ypač silpnas, ne sportiškas variklis.
Comment
-
Parašė wrm Rodyti pranešimąVažinėjat gal kas su Honda Jazz 2011-2015? Žmona nori, man kaip ir nieko, tik varikliai benzinas 1.2 66kw ir 1.4 73kw kažkaip neramina, ar į kalniuką prie namų užtrauks
Comment
-
Aš ir manau, kad 1.6 yra jau tas minimumas tokiam automobiliui kaip Golfas. Tokio variklio ir išliekamoji vertė turėtų būti didesnė. Apskritai, jei tu perki naują mašiną, tu jau bet kokiu atveju netaupai, nes ne už paskutinius pinigus perka naujas mašinas.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
1.6 Minimumas tokiems automobiliams buvo kokiais 1970 metais, kai tūrio/galios ratio buvo kokius 4 kartus blogesnis, nei dabar. Šiais laikais net ir klase didesnės mašinos (pvz., Ford Mondeo) naudoja mažiukus 1L variklius, iš kurių išspaudžia 123bhp. Laikas ir tau atsinaujinti 40 metų senumo supratimą apie variklius.Paskutinis taisė andyour; 2019.02.17, 09:38.
Comment
-
Nu gerai kas yra BMW ypac silpnas dyzelis.Ar X3 2.0d 140kW tavo nuomone silpnas tokiai masinai? Ar jau reikia nedaryt sau paliavos ir imt 3.0?
Naujas Nissan Leaf 40 - 110 kW sveria 2 tonas. Akceleruoja puikiai, beveik tobulai.Paskutinis taisė andyour; 2019.02.17, 10:04.
Comment
-
Naujo BMW X3 silpniausia dyzelio versija 150hp, o benzino 184hp. Aš galiu pasakyti, kad benzas yra taip jau ant ribos.
Naujas Nissan Leaf 40 - 110 kW sveria 2 tonas. Akceleruoja puikiai, beveik tobulai.
X3 0-100 km/h tas benzinas ant ribos (2,0 - 184hp) 8,3s
Tavo supratimu tarp ribos ir tobulumo 0,3s?
Nelabai suprantu kur yra tobulumas Nissane 0-100 per 8s. Man pvz Audi SQ7 akseleruoja tobulai.
Comment
Comment