Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąsu mano gėrimu reiktų ilgai gerti ilgai nervinčiausi, kad neperku
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo dar toks variantas - SAAB, ką apie tokį galvojat?
Liuks pasirinkimas butu, kaip ir Citroenai, Alfos ar Mini Cooperiai - masina su cinku, ne pilka maseYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąLiuks pasirinkimas butu, kaip ir Citroenai, Alfos ar Mini Cooperiai - masina su cinku, ne pilka mase
Comment
-
166 Alfą imk, baisi man ji iš išvaizdos, bet viduj gėris Beje dar ir forumietis turi(-ėjo?), berods Flagman. Jis galėtų papasakoti, kas ir kaip... Mes jamtume guolį, nes kol kas ieškokme pigumos ant remonto ir ant sunaudojamo kuro, o BMW pigus turi daug bėdų, kurios kainuoja. Aš asmeniškai, tik Audi imčiau, bet kai pinigų ant jos nėra, tai ir VW geraiYou've got one life! Live it!
Comment
-
Minėjo zanaz Mini, tai teko neseniai senąjį vairuoti Savaitgaliais mieste ar netoli jo tokią mašiną galėčiau vairuoti kasdienMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąžiūrėjęs esu ir alfas, dailios mašinytės, bet sakau - remontas, tvarkymas ir pan š lenkia link vokiečių, o būsimoji ienė nori golfo 4, nes ir jai teks dažnai labai juo važiuoti, tai vat ir klausinėjuos internete, kū daryt saabas kaip švedas labai vilioja, bet nežinau ar įtikinsiu savąją dėl dizainoIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimąalfa 156 - tikrai mašina su cinkeliu, bet pažistami sukišo per du metus nuo 4 iki 12 k Lt ypač pakaba brangiai remontuojasi
aš rinkčiausi 4 golfą arba (jei yra apie 12-14k) bmw 5. galima ir už 7, bet teks po to remontuot
beje, pažįstamas geros būklės parduoda už 12k.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąJei pirktum saabą, tai rinkis arba "pirmos kartos" 9-3 (kitaip - 900 po feislifto), arba 9000. 9000 privalumas, kad didesnis turbininių variklių pasirinkimasKartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)
Comment
Comment