Parašė andriz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąIr kas iš to ? Pristatysi daugybę tuščių, neilgai trukus visi sužinos, kad ten stovi tik tušti ir neliks jokio efekto. Juk ir dabar ne visuose "inkiluose" 100% yra greičio matavimo aparatūra, ar aš klystu ? Nes realiai bent jau Vilniuje tai pravažiuojant puikiai matosi kuriuose stovi kamera, o kurie tik atlieka tuščios dežės vaidmenį.
Comment
-
Parašė andriz Rodyti pranešimątai reiktų perkelti kartais iš pilno į tuščią, man rodos taip jie ir daro
Comment
-
Šiandien kažkur prie Portsmouth mačiau šį variantą:
MB SLS AMG
Galvojau, kad dar jų UK nėra ir tik priiminėjami užsakymai, nors gal tai buvo tik kokia žurnalistinė versija. Keista, bet praktiškai toje pat vietoje mačiau Nissan GTR dar prieš jam pasirodant UK rinkoje. Bet kokiu atveju - aparatas tikrovėje atrodo tikrai labai, labai įspūdingai.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė Tigras Rodyti pranešimą
O aš, įkėlęs paveikslėlius, pastebėjau, kad koncepcija nėra nauja.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąDizainas tobuleja su laiku. Nepatinka kai dirbtinai bandoma kurti "futuristini" dizaina smarkiai aplenkiant laika.
Dar kiek palaukime ir galbūt tokius "padarus" pamatę gatvėse nesistebėsime.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąErgonomikos prasme kvailai atrodo tokios mandros vilkikų formos.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąKol kas kai kurie dalykai mums atrodo keistai, tačiau ilgainiui jų daugėja, krenta kainos ir jie tama įparsti.
Dar kiek palaukime ir galbūt tokius "padarus" pamatę gatvėse nesistebėsime.
Comment
-
Lenkijoje avariją padarę girti vairuotojai neteks pažymėjimo visam gyvenimui
Va, atrodo, lenkai netrypčioja vietoje, o imasi realių veiksmų. Ne taip kaip Lietuvoj - nieko nedaro, tik strazdanėles žaidžia.
Comment
-
Lexus LFA vs Nissan GTR... $400 000 vs $80 000
LFA, be abejo, yra nesveika mašina, kuri galbūt yra verta (beveik) savo kainos... bet tada kyla klausimas, kokiu stebuklingu būdu Nissan GTR, kainuojantis 5 kartus pigiau, sugeba iš esmės nenusileisti LFA? Aš tikrai imčiau penkis GTR, užuot vieną LFA.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLexus LFA vs Nissan GTR... $400 000 vs $80 000
Youtube video
LFA, be abejo, yra nesveika mašina, kuri galbūt yra verta (beveik) savo kainos... bet tada kyla klausimas, kokiu stebuklingu būdu Nissan GTR, kainuojantis 5 kartus pigiau, sugeba iš esmės nenusileisti LFA? Aš tikrai imčiau penkis GTR, užuot vieną LFA.
Paskutinis taisė Lettered; 2010.07.15, 15:57.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Comment
Comment