viskas kas yra ne jo nuomonei, yra absurdas ir Rusija...zmogau mielas, dar pries kokius 7 metus sita dalyka pastebejau ir nematau nieko cia keisto, kad tai pastebejo dar daugybe kitu zmoniu ar galu gale kazkurios salies spauda. jei jau tau labiau jis panasus i naujesni, tebunie. su beisbolo lazda ir balioneliu si karta taves nemusiu (as juk is Kauno, praktiskai is Rusijos)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąIš JAV?
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąviskas kas yra ne jo nuomonei, yra absurdas ir Rusija...zmogau mielas, dar pries kokius 7 metus sita dalyka pastebejau ir nematau nieko cia keisto, kad tai pastebejo dar daugybe kitu zmoniu ar galu gale kazkurios salies spauda. jei jau tau labiau jis panasus i naujesni, tebunie. su beisbolo lazda ir balioneliu si karta taves nemusiu (as juk is Kauno, praktiskai is Rusijos)
Pastebėjau ir iš savo asmeninės patirties - kalbant su rusais apie bet kokią technologiją, visą laiką prasideda konspiracijos teorijos apie kopijavimus. Visi amerikonų lėktuvai nukopijuoti nuo rusų lėktuvų, Windows Vista nukopijuota nuo Linuxo ir tt. ir pan. Čia turbūt nacionalinis bruožas.
Beje man nėra man skirtumo, iš kur tu, tikrai - diskusijose stengiuosi diskutuoti apie pateiktus argumentus, o ne apie pačius narius. Siūlau ir tau daryti tą patį.Paskutinis taisė blitz; 2008.03.31, 18:08.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
blitz, as irgi dievinu top/fifth gear. zurnalus skaitydavau vaikysteje. dabar kazkaip nerandu laiko tam. baigiant tema apie ta nelemta lexusa, tai as tiesiog isijungiau i sia diskusija, nes tikrai esu pastebejes mano akiai ta panasuma. ir su draugais sakydavom, kad va neva nukopino bangini dabar jau pastarojo lexuso senai nebematau gatvese, kaip beje ir tu "banginiu". na o bet taciau kas panasu vienam, nebutinai turi buti panasu ir kitam. vat pvz man skoda superb labai panasu i vw pasata. o zinau tokiu, kurie tame neizvelgia jokiu panasumu
Comment
-
Viena yra panašumas, visai kita yra kopija. Tie modeliai turi panašumų, bet vadinti LS-ą "kopija" žymiai senesnio Merso yra truputi ekstremalu. Bet kokiu atveju - nežinau, dėl ko įsitraukiau į šitą diskusiją, nes man, teisybę pasakius, nėra didelio skirtumoYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Karta uz mazdaug 10 minuciu kelione paprastu taksi Londone sumokejau £30 (tuo metu 150Lt)
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąNostalgija apeme pirmoji mano masina buvo lygiai toks pat zapas geltonas. Dar esu turejes ir lygiai toki pat pilka. Tik kupriuko foto nera.. Garaze pas mane dar stovi. Gal ka domina?visur grazu, bet vis skirtingu kampu :)
Comment
-
Idedu sioki tokie "preview" (manau, tam vertes sukurti atskira tema) is Bankoko auto tema.
Reikia pamineti, kad kai kurie japonisku auto modeliai Tailande (Azijoje) yra tokie pat, kaip JAV skirti modeliai (ko gero, dauguma), kai kurie Europietiski, o kai kuriu nerasime nei Europoje, nei JAV. Taigi, tikiuosi, bus pakankamai idomu. Kadangi dar turiu 10 dienu, manau pavyks padaryti visai nemaza kolekcija su ivairiais, tiek populiariais, tiek eksliuzyviniais egzemplioriais
O pradziai siaip keli atsitiktiniai kadrai su tackomis ir tackelemis is nuodemingojo miesto gatviu
Comment
-
Geros nuotraukos
Atsimenu ir iš savo kelionės, kad Bangkoke dominuoja naujos, japoniškos mašinos, dėl ko susidaro įspūdis, kad esi labai turtingoje šaly. Kiek žinau, tas mašinas gamina vietoje dėl ko jos vietiniams net ir naujos kainuoja palyginus nedaug. Viena kas įdomu, tai ar jų kokybė tokia pat gera, kaip Japonijoje surinktų analogų. Bent atrodo tai tikrai taip pat gerai.
Keista tik matyti 156 penktoje nuotraukoje.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
Comment