Parašė miurdock
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąIssirinkau kazka japonisko Tai kai reikia remontuoti, net ir rimti servisai nenori imtis Arba kaina tokia pasako, kad man praeina noras remontuoti
Comment
-
2 mėnesius jau lakstau po turgus, kasdien po n kartų vartau skelbimus ieškodamas auto... Per tą laiką nuomonė keitėsi n kartų... Ieškausi dyzelio nuo 97m., pageidautina sedanas, kubatūra nuo 1,6 iki 2,0, klima, elektra ir t.t. Mokėt žadu iki 16000LT, t.y. ~4600 eurų. Pastaruoju metu esu apsistojęs prie: Alfa Romeo 156 (ilgą laiką jos vienos ir teieškojau, bet visgi abiejų pakabų silpnumas baimina ), Mitsubishi Galant (nuo 97'), Peugeot 406 (nuo 99'). Kas dar ką gali pasiūlyt, galbūt į ką nors nesu atkreipęs dėmesioMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
audinkeles... aš tau siūlyčiau pasižvalgyti į Citroen Xm, ypač 2,1 kubaturos dyzeliuka. aišku, jei nori naujesnės, tai superine mašina yra renault laguna 6bėgių 2,2 tdi. www.manoauto.tvk.lt neblogas puslapis
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąHm... o kiek Audi A4 ar A6 kainuotų? Hammer, reik turėt savo tvirtą nuomonę Juk tu važinėsi, jei ką tai parduosi
P.S. Iš tavo variantų man galantas nieko, dėl tos priežasties, kad ne itališkas ir ne prancūziškas B)Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
/\
156-ta ir aš labai domėjausi, labiausiai pasisekęs koncerno modelis. Tikras automobilis skirtas vairuotojui, išorės dižainas, salonas, viskas tiesiog užburia. 1998m. Europos metų automobilis. Techniškai pažangus. Dėl gėdimų tai teko girdėt, kad iki 100 000km nelinkus jin gesti, po to tik pradeda ožiuotis. Gedimai gal ir liktų gedimais, bet tikriausiai niekam nepaslaptis, kad ne Vokiškų automobilių taisymas nemenkas malonumas, lyginant su Vokiška technika. Kaip bebūtų, gal ir galima paaukot keletą tūkstančių vardan savęs ir įdomesnio automobilio, o ne vardan dar vienos Audi ar VW.
Comment
-
Šiandien vėl šturmuosiu turgų po darbo Ryte daug fūrų per aplinkelį į Kauną sukoMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Na ką... Išsirinktas tik šiandien ryte iš Belgijos parvarytas Galant'as Dar stovėjo ant tralo, net variklio dangio negalėjau pasikelt Na bet dirba gražiai, nedūmina, apsukos nešokinėja, man bežiūrint atsirado kitas žiūrovas ir teko nedelsiant sakyt - perku Beeinant link banko rankpinigių nusiimt užmačiau tą patį žmogelį stebintį kol nueisiu, taigi teko likt saugot mašinos ir į pagalbą pasitelkt tėvus Baisoka visgi, kad be jokių diagnostikų imt ketinu, bet bent jau salonas teigia, kad auto nenudrožta Šiaip tai smagus auto - klima, visi langai elektra, spalva LABAI tamsiai žalia, beveik juodaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Vaidosius, kad dar ant tralo stovi Pirmadienį parsivešiu, nusiplausiu ir padarysiu pirmąją fotosesiją O Volvo variantą irgi mąsčiau S40 domino, o V70 jei neklystu tik universalai buvo?
Na o metai 98, rida - 160KMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Štai ir maniškė Šiandien nepasiemiau, teks rytoj Nuplausiu vakare ir įdėsiu foto su fotiku, o ne mobiliaku
Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąGražūs ratlankiaiAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Jo... Belgai sucks... Arba čia parvežus tautiečiai pasisavino
O šis pokštas mane pravirkdė Dėliojaus visokius ratlankius, žiūrėjau kas kaip atrodo ir vienam pažystamui nusiunčiau šį variantą kaip bendrą automobilio vaizdą, o žmogus nepastebėjo klastos ir patikėjo, kad tai dabar ant mašinos estantys ratai Pažiūrėjęs dar kartą beabejo suprato
Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment