MB CL ? Ir dar pasakyk kad to artisto iš Joldijos kuris iš 6 BMW išsityčiojo?
Nu galvojau bus sunkiau Tu teisus, bet man BMW patinka, o šis bijau bus bjaurusis ančiukas. Ratai jau nežmoniški, didesni už tuos kur ant BMW dėjo. Šiaip anksčiau mačiau šį mersą "SilberAuto" prie atsarginių dalių skyriaus, per langą aiškiai matėsi...
Kodel viskas kas neiprasta ir ka zmogus padaro pagal savo fantazija yra slykstu? Keisti jus zmones Slykstu, bet kai vaziuoja, tai visi issprogdine akis ziuri
Kodel viskas kas neiprasta ir ka zmogus padaro pagal savo fantazija yra slykstu? Keisti jus zmones Slykstu, bet kai vaziuoja, tai visi issprogdine akis ziuri
Visi tai kas? "Saltukai", kurie neturi jokio skonio? Apklausk 100 zmoniu, nusimananciu apie estetine isvaizda/dizaina ar panasiai ir 98 is ju pasakys, kad tai yra tragedija.
Matai kai groja Radzis irgi visi iskele rankas ir dziugauja kaip cia viskas jega ir koks jis saunus atlikejas. Pagavai minti?
cia gerai tiktu posakis "Pasakyk ka vairuoji ir as tau pasakysiu kas tu"
jei jau vienam tai yra slykstu, tai nereiskia, kad tai turi buti slykstu ir kitam. vat eme ir padare. nieko anksciau tokio panasau nebuvo, todel ir sukele toki "soka". tik tas sokas garantuotai is didelio pavydo...
Aš tą BMW, jei jį dar taip galima vadint, kaskart pamatęs smagiai pasijuokiu
Salia manes gyvena kazkur kiek zinau, kuris turi ta bmw, nes daznai kiemuose prie saves matau. Buvo subraizytas jau sonas. Kakzam pirstus nukapot. Pavydi tie lietuviai svetimo grazaus daikto
Gali būti. Šiaip nemažai prancūzų retro ir "naujosios bangos" filmų scenografijoje, kuomet šie Citroen DS gražuoliai pasirodydavo. Viena gražiausių mašinų man.
Nejuokink, prie ko cia pavydas ir elementaraus skonio turejimas. Turi zmones Lietuvoje ir ferrari ir lambo ir bentley ir tt. Didziausias dziaugsmas uz juos, kad gali tokias auto turet. Tai prie ko cia pavydas?
Daugumos lietuviuku yra tokia beda. Pagal juos jeigu kritikuoji daikta, kuri ir pats gali isigyti tai reiskia issakai savo nuomone. Jei kritikuoji daikta, kuris tau per brangus tai reiskia kritikuoji is pavydo. Kitaip tariant - visi daiktai, kurie yra tau per brangus turi buti gero skonio daiktai, kitu atveju tai tik pavydas Mastyt reikia pries svaidantis absurdiskais kaltinimais
Comment