Nu ką padarysi, vistiek aš visom keturiom už juodus su juostele raudona . Paskutinėje nuotraukoje išvis puikiai atrodo .
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
/\ Gražus. Net neabejoju, kad bus nepriekaištingos kokybės, kaip ir visi nauji VW. Dizainas kiek primena naują Lancer hatchback'ą:
http://www.delfi.lt/archive/article....ureID=16113313You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTaip, 4x114,3 Čia neaišku kelių colių, nes fotošopinta Realiai būtų kokie 18,5 čia
Sleader, Fredis, va pavyzdukas su black edition + red strip
http://mitsubishi.myphotoalbum.com/v...=Mantas_V6_002
pauliaK turiu bėdą, kad pas maneg ale būgnai kažkaip stovi
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąMazas labai asortimentas ratlankiu 4 x 114.3 (5) galvoju is kur tokie grazus ratlankiaiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą2008 VW Scirocco
Comment
-
Skonio reikalas tikriausiai, tačiau man jie vistiek nėra gražūs, nei naujas Golfas, nei Passatas, nei Touaregas , nei kuris nors kitas. Na Phaetonas dar dar. Negaliu sakyti, kad jie visi yra baisūs, greičiau tokie 'nuobodūs' ir neįdomūs dizaino prasme. Pats VW koncernas yra pripažinęs, kad V kartos golfo gamyba bus nutraukta gerokai anksčiau nei buvo planuota dėl to, kad pardavimus stabdo pirkėjų netenkinantis dizainas. Kiek teko skityti tai VI kartos Golfas techniškai bus iš esmės tas pats V kartos Golfas, o pagrindinis dėmesys bus skiriamas dizainui.
Čia keletas VI kartos Golfo koncepsijų:
http://www.3harts.nl/VWgolfVI/index.htm
Comment
-
NegražusMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąSkonio reikalas tikriausiai, tačiau man jie vistiek nėra gražūs, nei naujas Golfas, nei Passatas, nei Touaregas , nei kuris nors kitas. Na Phaetonas dar dar. Negaliu sakyti, kad jie visi yra baisūs, greičiau tokie 'nuobodūs' ir neįdomūs dizaino prasme. Pats VW koncernas yra pripažinęs, kad V kartos golfo gamyba bus nutraukta gerokai anksčiau nei buvo planuota dėl to, kad pardavimus stabdo pirkėjų netenkinantis dizainas. Kiek teko skityti tai VI kartos Golfas techniškai bus iš esmės tas pats V kartos Golfas, o pagrindinis dėmesys bus skiriamas dizainui.
Čia keletas VI kartos Golfo koncepsijų:
http://www.3harts.nl/VWgolfVI/index.htm
Comment
-
Bet kiek klapato, kad ir nekaltas O ir mašinai toli gražu ne į naudąMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąBet kiek klapato, kad ir nekaltas O ir mašinai toli gražu ne į naudąYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąTėvui atiduosiu tai kaip ir dzin. Taviškės ir man gaila būtų, bet šitas darbinis arkliukas rieda ir riedės, nors ir rūdys lenda....Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTai laukia naujas pirkinukas ar kaip suprast tą "tėvui atiduosiu"?You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąDarbas duos, tik va nežinau kiek reiks laukti. Šiaip jau sau asmeniškai mašinos nebepirksiu, nes geriausia mašina, ta kirią darbas duoda ir apmoka viską, tiek benziną, tiek priežiūrą ir t.t..Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment