nzn kas su tuo PM darosi reiks kai laiko turesiu prisest paziuret Vaziavau sestadieni. Su Skoda Octavia net nzn kelinti mes ten atvaziavom, bet man nelabai ir rupejo siaip akciaj atrakcija buvo ir tik su ta dujotiekio gatve susivelem ilgai truko, kol mums "daejo" ko jie nori kauno dujos gi Chemijos prospekte o Dujotiekio statyba Elektrenu gatvej bet vat ir kasininke mums mielai papozavo
Nepamenu Octavios O va man su dujotiekiu problemų beveik nekilo Tiesa visgi pirma mintis buvo elektrėnų g. Šiaip smagi užduotis buvo su Prieplauka O su zoo buvo bėdų
/\ oj koks pagyrūnas trečias aišku, negi pats nematai nu dar pirmas antroj vietoj gal
Kodėl pagyrūnas? Draugelis galvoja ant saviškio kaip purkšt Čia tik mano fotomodelis paimtas Bet va jau einu link tos minties, kad kelių savaičių bėgy ir pats tokiais galiu pasipuošt sugalvot Na man 3 irgi labiausiai, bet blyn baisu dėl purvo.. Pastoviai murzini bus Su 2 variantu turim pavyzdį klube:
Paskutinis taisė 99; 2008.03.03, 02:39.
Priežastis: bloga paveikslėlio nuoroda
O jau ir autobangoj buvo užmatyta Man tai kažkaip 1 variantas, bent jau nuotraukoj geriau atrodo. Šiaip pamasčius realybej gal ir 3 geriausias
Bangoj draugelis įmetė, kuris ir mąsto dažytis Na 1 gan stock'inis, tik biškį patamsinta Man asmeniškai dėl tiek būtų gaila dažyt gal net :0 Nors kai jo ratai bet kokiu atveju reikalauja dažymo, tai Jis ir tam ryžtis galėtų Treti kaip jau Daktarui minėjau ir man prie širdies, bet va tas murzinumas + rašto išryškinimas. Iki šiandien prieš išvystant painting'us man šie ratai išvis nepatiko Bet dabar apsigalvojau Ir linkstu gan dėl 2 varianto, nes juoda spalva "pridengia" raštą, bei su tuo "red strip" suteikia šarmo savo unikalumu
Na jei pasiemu per savaitę-dvi tuos ratus tai manau su draugeliu kovosim dėl 2-3 varianto Šiaip dar bandysiu pasižiūrėt kaip atrodo silver strip'as + juodas vidus
Mano manymu tai juodi gana slidus reikalas. Kiek yra tekę matyt juodų ratų modelių tai nuotraukoj ir gyvai, labai dažnai skiriasi vaizdas. Gal su "red strip" ir neblogai žiūrėtusi, nes man dažnai ant važiuojančios mašinos juodi atrodo kaip paprasti skardinukai be "kalpoku"
Trečias variantas pats geriausias. Juodi labai retai gerai atrodo. Mačiau naujam muzikiniame klipe, juodi su geltonais intarpais, tai atrodė tikrai gerai. Be to juodi ratlankiai su balta juosta gerai atrodo ant baltos mašinos. O kai tamsi mašina reikalauja trečio varinato bent jau fotkėje taip.....
Comment