Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Paskutinis taisė Lettered; 2023.04.24, 09:27.
- 1 patinka
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Už patikimumą, ekonomiškumą ir važiavimo komfortą (pavažinėjus net su kokia galinga Audi supranti, kaip gerai Toyota hibridas pajuda iš vietos be jokio lago ir tolygiai įsibėgėja be jokio smaukymosi.). Patikimumas ir ekonomija irgi į vienus vartus prieš "vokišką kokibę". Neveltui pavežėjai važinėja net su 20 metų senumo Toyotom, nes patikimumas ir ekonomija geri net ir tokio amžiaus ir būklės automobilių.
Mano turėtas VW Golf 1.6 TDI buvo ekonomiškesnis nei panašus Toyota Auris 1.6. Jau nekalbu apie Toyota Avensis 2.0 D4D, kuris srėbė kone daugiausia savo kategorijoj.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Dėl ekonomijos nesutikčiau. Nekalbant apie hibridus.
Mano turėtas VW Golf 1.6 TDI buvo ekonomiškesnis nei panašus Toyota Auris 1.6. Jau nekalbu apie Toyota Avensis 2.0 D4D, kuris srėbė kone daugiausia savo kategorijoj.Paskutinis taisė Lettered; 2023.04.24, 09:33.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Nežinau apie šituos variklius ir modelius, Toyota dabar apskritai apart Hilux ir Land Cruiser nebegamina dyzelių, o su paprastais benzais irgi kažin, ar daug kas perka. Bet su kuriais važinėju tiek naujausių Prius 1.8, tiek RAV4 2.5 hibridai ir ekonomiški ir dinamiški. Neveltui turbūt ir RAV4 populiariausias modelis iš visų parduodamų naujų auto Lietuvoje, nes labai geras kainos, patikimumo ekonomijos ir galios santykis.
Hibrido ekonomiškumas labai priklauso nuo važiavimo režimo. Ir, be abejo, kol kas Toyota pirmauja būtent hibridinių sferoje.
Neužilgo kils klausimas, kiek yra ekonomiški Toyota elektromobiliai
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąApskritai yra automobilių brandai, kurių vairavimas nedaro garbės. Na kaip Opel, Toyota, Volvo, Renault ir panašiai.
Man didesnę gėdą darytų važinėti su "garbę darančiu automobiliu" ir su žieminėmis padangomis kiek tokių "visureigių" važinėja šiuo metų, pas mane mašina "kieta" bet ant padangų nu neliko pinigų
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąKai „vokiečiai“ ar, viešpatie apsaugok, „prancūzai“ pradeda šaipytis iš japoniškų automobilių, nebežinai žmogus, ar juoktis, ar verkti. Kažin, gal forume atsirastų net „italų“ entuziastų?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Todėl nereiktų suabsoliutinti.
Hibrido ekonomiškumas labai priklauso nuo važiavimo režimo.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąNissan tik Kiškis yra gaidiška mašina. Patrulis - irgi labai gerbtina.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąOK, atvažiuosime mes į Palangą valandą anksčiau, kas pasikeis? Tuo labiau, kad važiuojant automobiliu mūsų šeima neteršia aplinkos, nes degalai nebuvo pirkti Lietuvoje.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė TrippleA Rodyti pranešimąTa prasme, jei degalus perki uz LT ribu tai benzinas ar dyzelinas degdamas deguoni ir vandeni isskiria, ar kaip?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąIš Berlyno išvažiavau 6am, Vilniuje buvau 11pm (buvo 2 1valandos sustojimai pavalgyti + 30min sustojimas apsiprekinti Kauflande (nes Lenkijoje viskas yra pigiau). Visą kelią laikiau 80-85km/h (net greitkelyje), kad neviršyti 3,6l/100km. Pavyko - bendros kuro sąnaudos buvo 3,5l/100km.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąJie nepapuola į Lietuvoje parduodamų degalų statistiką, o pasak aplinkos ministro Mazuronio tai yra labai gerai.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąČia tokio sąnaudos pagal mašinos skaičiavimus ar skaičiuojant rankiniu būdu?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTaip rodo mašinos kompas. Net jeigu jis mažina sąnaudas 10%, vistiek 110km/h greitis 50kW varikliui yra daugoka.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Planuoju pirkti automobilį, tai bent jau man asmeniškai yra labai brangu. Tiesiog elementariai gaila 30.000€.
Kadangi man nereikalingas automobilis kaip socialinio statuso ekshibicija, tai kažkaip vis surandu priežasčių atidėti pirkinį.
Sprendžiant pagal tavo komentarus, man visai patinka tavo pasaulėžiūra.
Man atrodo kad perkant grynais ir žiūrint tarp nedaug dėvėtų, “good enough” jau galima rasti nuo 10k (VW Golf ir pan.)
Tarp naujų, tai nuo kokių 25k. (Citroen C5X, Mazda CX-5, ir t.t.)Paskutinis taisė Taj Mahal; 2023.06.09, 12:40.
Comment
-
Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą
Gal galiu paklausti kokius automobilius svarstai? Ta prasme pagal ką renkiesi.
Sprendžiant pagal tavo komentarus, man visai patinka tavo pasaulėžiūra.
Man atrodo kad perkant grynais ir žiūrint tarp nedaug dėvėtų, “good enough” jau galima rasti nuo 10k (VW Golf ir pan.)
Tarp naujų, tai nuo kokių 25k. (Citroen C5X, Mazda CX-5, ir t.t.)
If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
Comment