Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTrukčiojimas dingsta kai išmoksti Valdyti automobilį. "Šauti" nuo šviesoforo - o ar tai yra būtina?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Vilniuje yra begalė šviesaforų. Kitas svarbus dalykas, kai pripranti prie komforto, atprasti labai sunku. Kažin ar Lexus vairuotojai yra didesni taxistai, nei golfo?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąAutomato tu negali valdyti. O jei kalbi apie mechaninę, tai kalba ėjo apie komfortą.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Vienas dalykas, prie kurio nepriprasi vairuodamas Toyota Auris, tai komfortas
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTrukčiojimas dingsta kai išmoksti Valdyti automobilį. "Šauti" nuo šviesoforo - o ar tai yra būtina?
Comment
-
Automato tu negali valdyti. O jei kalbi apie mechaninę, tai kalba ėjo apie komfortą.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
DSG visada gali persijungt į pseudo-rankinį režimą. Be to galima pasirinkt normalų ar sportinį režimą. Ir pripratus (tiek pačiam prie automato, tiek konkrečiam auto prie asmeninių pomėgių) galima priverst automatą elgtis vienaip ar kitaip.Paskutinis taisė andyour; 2018.10.23, 20:54.
Comment
-
Geriau tiesiog spausti akceleratorių ir tolygiai bei gana sparčiai greitėti. Taip kaip važiuoja elektriniai automobiliai pvz. Nissan Leaf 40, ten aišku akceleracija išvis kostmosas. Ne veltui daugėja automatinių greičio dėžių ir hibridų, nes niekas nebenori papildomai dirbti.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąKad Golfas šauna nuo šviesoforo kaip reikiant. Važinėju su 1.4 90kw
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO aš važinėju su 75 "arklių" TDI ir man to visiškai užtenka (o gal net ir daugoka).
Comment
-
Beje John , man irgi labai patinka dabartinės kartos golfo dizainas (paskutinis kuris patiko - III golfas). Ypač interjeras, jis man iš karto primena aštuoniasdešimtųjų metų Vokietijos Federacinės Respublikos antrojo valstybinio televizijos kanalo ZDF kurtą serialą "Der Alte" ("Senis")It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąBeje John , man irgi labai patinka dabartinės kartos golfo dizainas (paskutinis kuris patiko - III golfas). Ypač interjeras, jis man iš karto primena aštuoniasdešimtųjų metų Vokietijos Federacinės Respublikos antrojo valstybinio televizijos kanalo ZDF kurtą serialą "Der Alte" ("Senis")
Comment
-
4, 5 ir 6 golfuose buvo smarkiai pripjauta grybo, bet 7-ame buvo žengtas didelis teigiamas žingsnis atgal.
Auris tuo tarpu yra japoniškas. Japonai pasaulį mato keistai ir dizainas jų keistas. Bet atmetus dizaino keistenybes, japoniška technika dirba iš esmės gerai.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą4, 5 ir 6 golfuose buvo smarkiai pripjauta grybo, bet 7-ame buvo žengtas didelis teigiamas žingsnis atgal.
Auris tuo tarpu yra japoniškas. Japonai pasaulį mato keistai ir dizainas jų keistas. Bet atmetus dizaino keistenybes, japoniška technika dirba iš esmės gerai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąŠiandien atlikau eilinę TA iš pirmo karto senukui BMW 330 150kw. Dūmingumas 0.16 iš galimų 3. BBD ant jūsų hybridų ar ten visokių 1.4
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Tema ne apie tai ar pakanka. O apie tai, kad ne tik hibridai greitai bėgėjasi.Paskutinis taisė andyour; 2018.10.24, 10:16.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAuris tuo tarpu yra japoniškas. Japonai pasaulį mato keistai ir dizainas jų keistas. Bet atmetus dizaino keistenybes, japoniška technika dirba iš esmės gerai.
Comment
Comment