Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąar as kazko nerandu, ar hameris nevykdo savo pazadu?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimągalim nors ir snd susitmeetint seip nuo kazko juk turi buti pradzia o pradzia padaryti reiktu uzkuriant temaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTai laikas suaktyvėt Va aš mitsą turiu viso labo 2 mėnesiai, o jau 3 meet'uose dalyvavau Labai faina klubo chebra Na tiksliau Kauno, Vilniaus meet'u (na jame neilgai ir pabuvau) likau labai nusivylęs O va pirmąjame Kauno meet'e iškart pasijutau lyg tuos žmones seniai pažinočiau Paprasti ir labai linksmi žmonės su kuriais neturėjom kada tylėt
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąJokiu problemu, tik ziuresim kaip su laiku...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąštai ir mano ratai: Renault Twingo, 1,3i ()„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
viskas čia gerai spidometras čia ir yra pats nulioviausias daiktas jis per vidurį panelės prie lango. ir dar + elektroninis o man kaip tik patinka vidus, ir per meetą galėsit atsisėsti, ir patys pajusit, kokia ji patogi nei vienas atsisėdęs į vairuotojo kėdę, jos nesupeikė, o tik gyrė patogumą o tas mano benzo pjūklas autostradoje į vilnių paėmė 150, o gazas dar nebuvo dugnas. pradėjau stumti lexusą kažkokį, tas pradėjo akivaizdžiai mėtytis kelyje, nesuprasdamas, kad gali taip būti, kad kažkoks varlius stuma jį iš galo tai vat daugiau ir nesu važiavęs
Eee... o kur spidometras su tachometru? Vat kai visi su tokiom važinės - kamščių nebus
Comment
-
Man Mazda 6 sportinis variantas beprotiškai patinka Bet žiūriu universalas irgi gerai atrodo, nors universalų nemėgstuMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ kodėl daktariška? jinai skaitosi jau 1995, o valgo ramiai trasoj važiuojant apie 5, o mieste pasrebia ir daugiau, būna kad kartais net arčiau 7 (čia žiemą, kai labai šalta buvo), 6, gal su trupučiu tai garantuotai
Vat kaip cia man viskas pasirode..
Comment
Comment