Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Ziuriu tema visai normaliai atgijo
Vairuoju stai tokia:
Alfa '96 145 2.0
Kazkas praeituose pranesimuose buvo isreiskes, jog "varikliai t.spark nepatvarus". Na nereik varikliu varyt i medi, Alfose jie bene pats patvariausias mazgas. Kur kas daugiau bedu gali kilt pakaboj ir apskritai visokiuose brokuose (barskancios plastmases, kuriu garsai ziema dar labiau ima reikstis, atsilupanti apdaila). Siaip mase didoka (1.35 tonos) ir ratu susukimas totaliai menkas (na bet cia gal atleistina, galios priekiui pakankamai nemazai paduodama, gal del to taip sukonstravo).Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Na 156 savininkai mane buvo įbauginę su T-Sparku Vien žvakių pakeitimas kaip kerta per kišenęMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa 156 savininkai mane buvo įbauginę su T-Sparku Vien žvakių pakeitimas kaip kerta per kišenę
Siaip tos zvakes brangiai iseina del to, jog ju astuonios, josm platinines ir nepritaikomi ju pakaitalai. Kita vertus, ju rezervas - 100tukst. km.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąHameris gerą temą užvedė, ankstesniam puslapyje, lauku daugiau informacijos... Atvažiuočiau ir aš su coltukuMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Jay-M privertei mane apsiseiliot Dievinu Saab'us Kas patinka, kad per daug metų linijos beveik nesikeitė, o modelis kiekvienas pagal tą laikotarpį labai šiuolaikiškas... Man paskutinis 9-3 išvis ledas...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Pasirodo yra ir tarp miestiečių SAAB'ų megėjų Myliu šitą mašiną, gaila parduot, bet kad kito varianto nėra. Naujas 9-3 gerai atrodo, apžiūrėjau gyvai prie Žaibo rato prieš porą savaičių. Va 9-3 Turbo X išvis super, įdomu kada Lietuvoj kas nors nusipirks tokį
Va įrodymas, kad mūsų šeima SAAB'us mėgsta
SaabolutionKartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)
Comment
-
Nenorit manęs įsivaikint?
O dabar pažaidžiam? Surask 10 skirtumų
Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąHameris gerą temą užvedė, ankstesniam puslapyje, lauku daugiau informacijos... Atvažiuočiau ir aš su coltuku
Coltuku sakote ? Galiu ir as
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąColtuku sakote ? Galiu ir asMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimą'94m. 1,6 16VMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąjei kažką neaiškiai pasakiau - www.mitsubishi-klubas.lt
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąSeniai as ten Tik pasyvusMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment