50 litų sumokėjau penktadienį už 4 ratų permontavimą, tuo pačiu užmečiau akį ir į mašinos pilvuką, granatų gumos sveikos, bet va pamačiau, kad duslė laikys geriausiu atveju iki pavasario. Taip, kad kaip sakoma nėra to blogo...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąAš dbr tik Dyzel Power renkuosi, nes daug važinėju ir benzas per brangus, o ir dar yra galimybė dažytą kurą pirkti, tai ekonomine prasme man tik Dyzelis. Benzas gerai trumpom distancijoms ir tik mieste maltis...
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąAš dbr tik Dyzel Power renkuosi, nes daug važinėju ir benzas per brangus, o ir dar yra galimybė dažytą kurą pirkti, tai ekonomine prasme man tik Dyzelis. Benzas gerai trumpom distancijoms ir tik mieste maltis...
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąir eksplotacija kokius 4 kartu brangesne o jei kas sugedo.. tai geriau pasikarti nei remontuoti (kalbant apie 10 metu senumo ir naujesnius automobilius) ir masina brangesne dyzeline
Beje, mieste kaip tik išryškėja dyzelio privalumai (maksimalus sukimo momentas jau prie žemų apsaukų, minimalios degalų sąnaudos stovint, apskritai degalų sąnaudų santykis benzo ir dyzelio kur kas didesnis mieste nei užmiestyje, plius dar dyzelis pigesnis už benziną).
OT, skaitant komentarus tik pasitvirtina stereotipai, kad Kaunas yra chalturščikų miestas.Paskutinis taisė Lettered; 2010.11.02, 20:46.
Comment
-
Pats neseniai persėdau prie dyzelio, esu labai patenkintas. Kita vertus, analogiška benzininė mašina būtų buvusi pigesnė, o už kainos skirtumą būtų buvę galima įsidėti dujas, būtų išėję praktiškai tas pats. Važinėti su benzinu be dujinės įrangos, manau, apsimoka tik važinėjant mažai.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąKiekviena mašina reikia remontuoti.....
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąiš kur tokią nuomonė? kurie čia tokie chalturni komentarai?
Pvz. "zalias" dyzelis
Comment
-
Parašė e2ards Rodyti pranešimąo tu kaip tikras Kaunietis to net nepastebi ?
Pvz. "zalias" dyzelis
Po to sužinojau, kad dažytas būna žalias, bet kažkaip nesinorėtų tikėti, kad statoil parduoda dažytą už paprastą. Ar gali koks D fortis turėti žalsvą atspalvį?
Comment
Comment