Parašė artexs
Rodyti pranešimą
Savo serviso istoriją vedu visada. Nebuvo išimtis ir su Megane. Problema buvo tame, kad dirželis trūko gerokai anksčiau, nei buvo nurodyta jį pakeisti paties gamintojo (Renault) (jie nurodė apie 100k km.), dėl ko mano vietinis servisas jo ir nepakeitė. Dėl to sakyti, kad jis trūko dėl mano apsileidimo yra neteisinga, nes net jei ir tau yra akivaizdu, kad dirželį reikia keisti kas 65k km., tai nėra akivaizdu Renault.
Gamintojai turėtų tą dirželio "galiojimo" intervalą pasirinkti labai atsargiai, kad nebūtų nei menkiausios galimybės, kad dirželis truks anksčiau laiko (nes tai, iš esmės, yra kaput varikliui). Akivaizdu, kad mano Meganes atveju, Renault to nepadarė.
JK yra "nacionalinis myliažo registras", kuris gana patikimai gali pasakyti ar mylios buvo atsuktos ar ne (nebent jau pirmas savininkas pradeda su jomis ką nors sukti ir labai atsargiai). Saviškę buvau patikrinęs ir jos mylios nebuvo atsuktos.
Beje, vienas ,ano draugas yra turėjęs Clio su kuria yra tekę nemažai važinėti ir nemažai kartų "užsilenkti". Nuo to laiko gerbti ar mėgti Renault auto man yra labai sunku Ypač po savo ir savo draugų nepriekaištingų įspūdžių su japonais.
Comment